Më shumë se 100 kanale Shqip Kombëtare duke përfshirë edhe kanale lokale nga


Tirana, Vlora, Shkodra, Fieri, Peja, Prizreni, Mitrovica, Gjilani, Tuzi, Ulqini, Plava, Shkupi, Struga, Dibra, Gostivari etj etj.
Si asnjëherë më parë, tani klientë tanë kanë mundësi të panumurta për të shijuar programe në mënyrë shumë të lehtë dhe aspak shtrenjtë, direkt e në shtëpi.

Ne ju ftojmë që sëbashku me familjet e juaja të shijoni eksperiencën dhe kënaqësinë që ju ofron NimiTV. NimiTV-Bota në një Box - mbi 1000 kanale televizive nga e gjithë. bota.NimiTV

NËSE KENI ZGJEDH NIMITV
KENI ZGJEDH KUALITETIN

HD BOX Telekomande shume praktike Kycja ne TV HDMI


“TIPARET E PLATFORMËS”

NimiTV

Mbi 1000+ kanale televizive në gjuhë të ndryshme.
Parapagesë-paguaj për muaj.
Një çmim gjithpërfshirës.
Pa kontratë vjetore.
Pa pagesë për ndërpreje të parakohshme.
Pa shikim të kreditit
Mundësi të pakufizuar të internetit në TV

Shikimi i e-mailit.
Faqet Sociale ( Facebook, Twitter, etc.)
Mundësi të pakufizuara të video-on-demand.
Programe në standard dhe në HD.
7 ditë inçizim të çdo kanali.
YouTube
24/7 shërbim për klientin live

“Box-i i NiMiTV ju ofronë
një argëtim më ndryshe”20 Kanale Sporti

Te Gjitha Ligat KryesoreNimiTV është shumë lehtë për tu
përdorur, sikur të numërosh 1-2-3.

NimiTV ka kënaqësinë të paraqes para jush teknologjinë më moderne që sjell programet dhe kanalet live nga të gjitha pjesët e botës. Set-Top-Boxi i NimiTV mundëson që programet të mund të shikohen në formatin standard dhe atë HD.
NimiTV ju mundëson të jeni më afër atdheut.

Më shumë se 100 kanale Shqip Kombëtare duke përfshirë edhe kanale lokale nga Tirana, Vlora, Shkodra, Fieri, Peja, Prizreni, Mitrovica, Gjilani, Tuzi, Ulqini, Plava, Shkupi, Struga, Dibra, Gostivari etj etj. Më pran jush që të jeni gjithmonë të informuar për vendlindjen dhe rajonin.

Oferta Fantastike


High Definition BOX      Të gjitha Ligat Kryesori

Regjistrohu dhe përfitoni
ofertat e fundit


SubscribeCopyright © 2013 NIMITV All rights reserved