Plotëso Pyetësorin Pse NimiTV? Pyetje: Kliko këtu

Si të bëhem pjesë e lojës shpërblyese?

1. Abonohu në njërën nga pakot 6 apo 12 muaj në NimiTV.

2. Ju duhet të lini numrin e saktë të telefonit, dhe emailin përgjate procesit të abonimit dhe riabonimit.

3. Pas porosisë së pakos, përveq të dhenave të abonimit prano në email adresën tënde konfirmimin se ju tashmë jeni pjesë e lojës shpërblyese me numrin e kuponëve të fituar.

4. Ju duhet të keni të paktën një pajisje aktive me Nimi TV, qoftë smart tv, llaptop, telefon apo tablet pasi të përfundoni procesin e pagesës.

5. Mësoni në rrjetet tona sociale Facebook dhe Instagram për datën dhe vendin ku do të përzgjedhen fituesit.

240 Kanale Shqip

40 Kanale Sporti

40 Kanale Filmi

50 Kanale Tring

20 Kanale Artmotion

3 KUPONA

Abonimi 6 muaj 49.99€

Porosit loja shperblyese

6 KUPONA

Abonimi 12 muaj 99.99€

Porosit NimiTV program shqip

240 Kanale Shqip

40 Kanale Sporti

40 Kanale Filmi

50 Kanale Tring

20 Kanale Artmotion

100 Kanale DigitAlb

5 KUPONA

Abonimi 6 muaj 91.99€

Porosit loja shperblyese 2022

10 KUPONA

Abonimi 12 muaj 190.99€

Porosit nimitv loje shperblyese