Opcionet

NimiTV 4K Box
Shiko platformën NimiTV në Box-in 4K

box1 box1

SMART TV APP
Shiko platformën NimiTV në Smart TV App

box2 box2

ANDROID TV&BOX
Shiko platformën NimiTV në Android Tv&Box

box3 box3

PC / MAC / LINUX
Shiko platformën NimiTV në Pc apo Mac

box4 box4

SMART PHONE
Shiko platformën NimiTV në Smart Phone apo Table.

box5 box5

Opcionet

NimiTv ju ofronë disa mundësi të shikoni kanalet tuaja të preferuara.

Tani perveç Resiverit 4k ju mund te shikoni kanalet televizive edhe në disa paisje tjera: Smart TV, Android Tv, Pc/Mac/Linux si dhe ne Telefona Smart.

NimiTv ju mundëson të shikoni 1000+ kanale në të gjitha këto paisje vetëm me një parapagim.