Opcionet

NimiTV 4K Box
Shiko platformën NimiTV në Box-in 4K

set top box stb

SMART TV APP
Shiko platformën NimiTV në Smart TV App

Smart TV App Samsung Smart Tv App

ANDROID TV&BOX
Shiko platformën NimiTV në Android Tv&Box

Android Tv Android Tv Box

PC / MAC / LINUX
Shiko platformën NimiTV në Pc apo Mac

IPTV app for mac IPTv software for PC

SMART PHONE
Shiko platformën NimiTV në Smart Phone apo Table.

iptv for iphone iptv for android

NimiTV Pc, Mac, Linux Player

Shikoni 1000+ Kanale televizive në kompjuter Laptop apo Desktop.

Shkarkoni NimiTV Player pa pages në ueb faqen tone. NimiTv Player është një software unik që është I dedikuar për PC, MAC apo LINUX.

Vizito ueb faqen tone dhe provo softwerin pa pages për 1 javë.