IPTV options opener

NimiTV 4K Box
Shiko platformën NimiTV në Box-in 4K

4K set top box Nimitv top box

SMART TV APP
Shiko platformën NimiTV në Smart TV App

nimitv smart tv nimitv 4k stb

ANDROID TV&BOX
Shiko platformën NimiTV në Android Tv&Box

NimiTV ne ANDROIDTV NimiTV ne ANDROID box

PC / MAC / LINUX
Shiko platformën NimiTV në Pc apo Mac

 NimiTV ne Pc NimiTV ne mac

SMART PHONE
Shiko platformën NimiTV në Smart Phone apo Table.

android smart tv app Nimitv smart tv app

PC PLAYER

Shikoni kanalet tuaja të preferuara ne Laptop apo në desktop ku do që të jeni. NimiTV Player është një software unik që është I dedikuar për PC me system windows. Nese dëshironi të provoni NimiTV Player, at’herë klikoni në linkun e më poshtëm.

 • 2000+ Kanale nga e ghithë Bota
 • 200+ Kanale Shqip
 • Kanale High Definition
 • Shumë e leht për tu instaluar
 • EPG Guida Elektonike Progamore
 • 7 Ditë kthim në kohë
 • 10.000 orë Video on Demand
 • Krijo kanalet tuaj të preferuara
 • Radiot më të popullarizuara Shqip
 • Ndryshoni formatin e ekranit - 4: 3, 16: 9, 16:10 and 5:4

how to install iptv app on pc Instruksionet për instalim dhe përdorim.

NimiTV Windows Player - është i dedikuar vetëm për përdoruesit që posedojn kompjuter PC me sistemin e operativ Windows. Udhëzime për shkarkimin dhe përdorimin e NimiTV Windows Player, ju mund të lexoni në hapat në vazhdim.

NimiTV Windows Player mund ta shkarkoni duke klikuar butonin DOWLOAD. Pas shkarkimit dhe instalimit , duke klikuar ne ikonën e NimiTV në ekran do të shfaqet platforma e NimiTV cila përmban butonat kryesore të navigimit dhe informacionit.

PC PLAYER X32 & X64

DOWNLOAD X32 how to download pc appsDOWNLOAD X64 how to download pc apps
iptv installation guide

iptv software for pc player Opcioni TV. Nëse ne menyn kryesore keni klikuar ikonen TV, do të shfaqet ekrani i cili është i ndarë në 3 pjesë.

1

Në anën e djathtë është lista me 2000+ kanale e platformës NimiTV ku ju mund te klikoni direkt në cilin do kanal. Kanalet janë të renditura duke u bazuar në kerkesat e klientëve për renditjen e kanaleve.

Duke konsideruar faktin se platforma NimiTV ka mbi 2000+ kanale kemi krijuar mundesin te kërkoni (search) listen e kanaleve.

TV Kanale Shqip IPTV
Kanale Shqip Big Brother Albania 8
2

Në mes të ekranit jane kategorit e kanaleve të cilat ju mundësojn te keni qasje me të leht në kanalet e tuaja të preferuara si psh: Shqip, Anglisht, Film, Sport etj.

Gjithashtu në kategori është opcioni TIMESHIFT I cili ju mundeson të shikoni kanalet live, duke kthyer kohën 6 ore mbrapa.

best iptv service live
timeshift tv albanian
3

Ne anen e majt është emri i kanalit të cilin e keni selektuar ndërsa nën te është ekrani ku shfaqet programi i kanalit që keni zgjedhur. Nëse dëshironi që programi që jeni duke shikuar te jetë në madhësin e ekranit tuaj, vendosni shigjeten e mausit mbi ekran dhe shafet ikona në të cilen duhet të klikoni.

top channel lajme

video on demand Opcioni VOD Pasi klikoni ne opcionin VOD ne ekran shafet vidoteka e cila përmban me qindra filma, humore, programe muzikore etj…

Vod
 • VOD eshte e ndare ne kategori, e cila gjendet ne anen e majtë të ekranit. Pra ju keni mundsi te zgjedhni kategorin të cilen ju dëshironi.
 • Gjithashtu mund te kerkoni (search ) direkt në përmbajtjen e videotekes.
 • Pasi keni zgjedhur një video të caktuar, në anën e djatht të ekranit është përshkrimi I videos që keni zgjedhur.

Albanian Radio Opcioni RADIO.

Opcioni radio ju mundeson të dëgjoni radio të ndryshme.

catch up tv Opcioni CATCHUP Opcioni Catchup ju mundëson të ktheheni 7 ditë mbrapa në kohë. Pra me kete opcion ju mund të shikoni përmbajtjen e kanaleve kryesore për 7 ditet e kaluara.

IPTV Catchup DVR

Pasi që keni klikuar opcioni Catchup ne ekran në anën e majt shfaqet lista me kanale kryesore Shqip, në mes të ekrani ditët e javës si dhe në anen e djathtë ora e prorgameve të kanalit që keni zgjedhur.

EPG IPTV Opcioni EPG


epg programe per pc falas

Guida progamore elektronike apo EPG ju mundëson të shikoni skemen programore të secilit kanal.

Ju mjafton vetem te klikoni në kanalin që dëshironi dhe do ju shfaqet skema progranore si dhe kanali live të cilin e keni selektuar.

IPTV Shqip Opcioni Settings

Ne opcionin Settings jane informatat e software-it të cilin e keni instalur ne kompjuterin tuaj. Këto informata janë të nevojshme kur komunikoni me sherbimin për konsumator të NimiTV.

iptv on pc
 • Account ID
 • Package
 • Devices
 • Device ID
 • Device Model
 • Device Software
 • Version
 • Setplex Nora Version
 • External IP
 • ISP
 • Timezone