options opener

NimiTV 4K Box
Shiko platformën NimiTV në Box-in 4K

set top box stb

SMART TV APP
Shiko platformën NimiTV në Smart TV App

iptv lg smart tv iptv smart tv lg

ANDROID TV&BOX
Shiko platformën NimiTV në Android Tv&Box

free iptv for android iptv for android download

PC / MAC / LINUX
Shiko platformën NimiTV në Pc apo Mac

mac applications iptv software for pc

SMART PHONE
Shiko platformën NimiTV në Smart Phone apo Table.

iptv for iphone iptv apps for android

LG Smart Tv

iptv-main
Porosit btn-iconPakon NimiTV Provo Pa Pages btn-icon

Smart TV është brezi i ardhshëm i televiziorve, i cili përveç monitorimit të kanaleve televizive mundëson edhe përdorimin interaktiv të Internetit.

Kjo nënkupton që përdoruesit në një pajisje të vetme mund të monitorojnë televizorin dhe të shfletojnë internetin. Nëpërmjet aplikacionit të NimiTV për televizorët e zgjuar mund të shikoni kanalet më të popularizuara Shqip dhe të ktheheni mbrapa në kohë deri në 7 ditë.

Shkarko aplikacion e NimiTV në televizorin tuaj dhe provoni shërbimin tonë falas.

iptv installation guide

Instruksionet e Instalimit dhe përdorimit.

Selekto opcionin i cili pershtatet paisjes tuaj SmartTV. Duke zgjedhur nje nga opcionet, shafeqen informatat me instruksione për instalim dhe perdorm.

samsung smart tv

Menu-ja Kryesore

Në platformën NimiTV është shumë lehtë të navigosh në menun kryesore horizontale .

1

Menu-ja horizontale ju mundeson te lundroni ne opcionet e platformës NimiTV. Perdorni butonat në telekomand për të lundruar në opcione si: Tv, On Demand, Catch Up etj.
icon-bar

samsung smart tv apps
IPTV smart TV Samsung, LG

Opcioni Tv

Nëse ne menun kryesore keni zgjedhur opcionin Tv, do të shfaqet një tabel e ku është e ndarë në kategori.

2
 1. Në anen e majt të ekranit jane kategorit e kanaleve të cilat ju mundësojn të keni qasje më të leht në kanalet e tuaja të preferuar si psh: Shqip, Film, Sport etj.
 2. Në mes te ekranit janë kanalet e platformes NimiTV. Duke përdorur butonat në telekomand ju mund të zgjedhni kanalin që dëshironi.
 3. Në anë e djatht janë numrat që nënkuptojnë një nga faqët e një kategorie të kanaleve.
smart systems
video on smart TV

Opcioni On Demand.

Pasi që klikoni ne opcionin On Demand në ekran shafeq videoteka me qindra filma, humore, programe muzikore etj.

3
 1. VOD është e ndarë në kategori, dhe gjendet në pjesën e sipërme dhe në mes të ekranit. Pra ju keni mundesi të zgjedhni kategorin të cilen ju dëshironi.
 2. Gjithashtu mund të kërkoni ( search ) direkt në përmbajtjen e videotekes.
 3. Në mes të ekranit janë kopertinat e filmat, humoreve dokumentarëve.
samsung smart tv

albanian radio Opcioni RADIO.

Opcioni radio ju mundeson të dëgjoni radio të ndryshme.

catch up smart tv

Opcioni CATCHUP.

Opcioni Catchup ju mundëson të ktheheni 7 ditë mbrapa në kohë. Pra me kete opcion ju mund të shikoni përmbajtjen e kanaleve kryesore për 7 ditet e kaluara.

4
 • Zgjedhni kanalin që dëshironi, pastaj një nga 7 ditet e javës dhe në fund orèn e caktuar.
 • Përdorni butonat në telekomand për të kthyer, shtyer, pauzuar programin e zgjedhur.
catchup smart tv
NimiTV catchup
epg media

Opcioni EPG.

Guida progamore elektronike apo EPG ju mundëson të shikoni skemen programore të secilit kanal.

5
 • Ju mjafton vetem te klikoni në kanalin që dëshironi dhe do ju shfaqet skema progranore si dhe kanali live të cilin e keni selektuar.
smart tv epg
instal icon

Instalimi i Apikacionit NimiTV në LG Smart TV

Për ta instaluar aplikacion NimiTV në Lg Smart TV së pari duhet ta keni të instaluar sistemin operativ webOS 2.0. Në vazhdim do tju tregojm se si të instaloni aplikacionin NimiTV.

1

Shtypni butonin HOME në telekomand, pastaj klikoni në ikonen e instalimit të aplikacioneve “LG Content Store”

NimiTV IPTV interface
2
 • Zgjedh kategorine
  APPS & GAMES
iptv apps for android
3
 • Kliko në butonin SORT&FILTER pastaj zgjedh kategorin Entertainment.
 iptv apps games
iptv search app
4
 • Duke përdorur shigjetat në telekonad kerko aplikacionin e NimiTV.
iptv select tv
 • Selektoni opcionin Instal.
iptv installation guide