nimi tv options opener

NimiTV 4K Box
Shiko platformën NimiTV në Box-in 4K

nimitv stb nimitv set top box

SMART TV APP
Shiko platformën NimiTV në Smart TV App

Nimittv samsung smart tv apps samsung smart tv shqip

ANDROID TV&BOX
Shiko platformën NimiTV në Android Tv&Box

NimiTV android tv NimiTV android box

PC / MAC / LINUX
Shiko platformën NimiTV në Pc apo Mac

programe per pc falas iptv best applications for mac 2018

SMART PHONE
Shiko platformën NimiTV në Smart Phone apo Table.

NimiTv per mac app Nimi Tv shqip mobil

Samsung Smart Tv

Nimi Tv main
Porosit Nimi Tv ShqipPakon NimiTV Provo Pa Pages Shqip IPTV

Smart TV është brezi i ardhshëm i televiziorve, i cili përveç monitorimit të kanaleve televizive mundëson edhe përdorimin interaktiv të Internetit.

Kjo nënkupton që përdoruesit në një pajisje të vetme mund të monitorojnë televizorin dhe të shfletojnë internetin. Nëpërmjet aplikacionit të NimiTV për televizorët e zgjuar mund të shikoni kanalet më të popularizuara Shqip dhe të ktheheni mbrapa në kohë deri në 7 ditë.

Shkarko aplikacion e NimiTV në televizorin tuaj dhe provoni shërbimin tonë falas.

how to download NImiTV smart tv apps

Instruksionet e Instalimit dhe përdorimit.

Selekto opcionin i cili pershtatet paisjes tuaj SmartTV. Duke zgjedhur nje nga opcionet, shafeqen informatat me instruksione për instalim dhe perdorm.

iptv on your samsung smart tv

Menu-ja Kryesore

Në platformën NimiTV është shumë lehtë të navigosh në menun kryesore horizontale.

1

Menu-ja horizontale ju mundeson te lundroni ne opcionet e platformës NimiTV. Perdorni butonat në telekomand për të lundruar në opcione si: Tv, On Demand, Catch Up etj.
NimiTV Shqip

NimiTV samsung smart tv apps
NimiTV smart TV

Opcioni Tv

Nëse ne menun kryesore keni zgjedhur opcionin Tv, do të shfaqet një tabel e ku është e ndarë në kategori.

2
 1. Në anen e majt të ekranit jane kategorit e kanaleve të cilat ju munësojn të keni qasje më të leht në kanalet e tuaja të preferuar si psh: Shqip, Film, Sport etj.
 2. Në mes te ekranit janë kanalet e platformes NimiTV. Duke përdorur butonat në telekomand ju mund të zgjedhni kanalin që dëshironi.
 3. Në anë e djatht janë numrat që nënkuptojnë një nga faqët e një Kategorie të kanaleve.
NimiTV smart systems
Shqip IPTV Kanale on Samsung smart TV

Opcioni On Demand.

Pasi klikoni ne opcionin On Demand në ekran shfaqet videoteka me qindra filma, humore, programe muzikore etj.

3
 1. VOD është e ndarë në kategori, dhe gjendet në pjesën e sipërme dhe në mes të ekranit. Pra ju keni mundesi të zgjedhni kategorin të cilen ju dëshironi.
 2. Gjithashtu mund të kërkoni ( search ) direkt në përmbajtjen e videotekes.
 3. Në mes të ekranit janë kopertinat e filmat, humoreve dokumentarëve.
NimiTv samsung smart tv solution

albanian radio Opcioni RADIO.

Opcioni radio ju mundeson të dëgjoni radio të ndryshme.

catch up smart tv

Opcioni CATCHUP.

Opcioni Catchup ju mundëson të ktheheni 7 ditë mbrapa në kohë. Pra me kete opcion ju mund të shikoni përmbajtjen e kanaleve kryesore për 7 ditet e kaluara.

4
 • Zgjedhni kanalin që dëshironi, pastaj një nga 7 ditet e javës dhe në fund orèn e caktuar.
 • Përdorni butonat në telekomand për të kthyer, shtyer, pauzuar programin e zgjedhur.
catchup smart tv
NimiTV catchup
epg media

Opcioni EPG.

Guida progamore elektronike apo EPG ju mundëson të shikoni skemen programore të secilit kanal.

5
 • Ju mjafton vetem te klikoni në kanalin që dëshironi dhe do ju shfaqet skema progranore si dhe kanali live të cilin e keni selektuar.
smart tv epg
Nimitv app installation

Instalimi i Apikacionit NimiTV në Samsung Smart TV

Shkarkimin e Aplikacionit të NimiTV për Samsung Smart Tv mund ta bëni në App Store për modelet e ndryshme të televizorve Smasung.

Modelet në të cilat mund ta instaloni Aplikacionin NimiTV. UKS9500, UKS9000, UKS8500, UKS8000 UKS7500, UKS7000, UKU6500, UKU6400, UKU6300, UKU6000, UK6200, UK5500.

1

Në telekomand shtypni butonin SMART HUB pastaj zgjedhni ikonen APPS. Pataj në selektoni rubriken Search ( kerko ) shkruaj “NimiTV”. Shkruani NimiTV ne tastieren elektronike shtyp dhe tastin DONE.

Iptv app installation
2
 • Kliko në Opcionin Install.
 • Pas instalimit hapeni ( open )
  aplikacionin NimiTV.
Free Nimitv iptv installation
3
 • Zgjedh opcionin User Name dhe Password.
samsung smart tv installation
 • Shkruani User Name dhe Password i cili do tju vjen në email nga info@NimiTV.com.
samsung smart tv iptv installation
4
 • Duke perdor butonin ( shigjeten ) shfaqet opcioni OK. Klikoni ok në menyrë që ta perfundoni instalimin.
how to install samsung smart tv apps
 • Pasi keni klikuar OK do të shfaqet ekrani i platformës NimiTV. Klikoni në butonin e mësipër PËRDORIMI.
how to install samsung smart tv apps 2017