opsionet

NimiTV 4K Box
Shiko platformën NimiTV në Box-in 4K

NIMITV sp110 box NimiTV 4K Box

SMART TV APP
Shiko platformën NimiTV në Smart TV App

box2 box2

ANDROID TV&BOX
Shiko platformën NimiTV në Android Tv&Box

NimiTV ne Android Tv NimiTV ne Android Box

PC / MAC / LINUX
Shiko platformën NimiTV në Pc apo Mac

NimiTV ne Pc NimiTV ne Mac

SMART PHONE
Shiko platformën NimiTV në SmartPhone apo Tablet

NimiTV ne Smart Phone NimiTV ne Table

opsionet

NimiTv ju ofronë disa mundësi të shikoni kanalet tuaja të preferuara.

Tani perveç Resiverit 4k ju mund te shikoni kanalet televizive edhe në disa paisje tjera: Smart TV, Android Tv, Pc/Mac/Linux si dhe ne Telefona Smart.

NimiTv ju mundëson të shikoni 1000+ kanale në të gjitha këto paisje vetëm me një parapagim.