options opener

NimiTV 4K Box
Shiko platformën NimiTV në Box-in 4K

NimiTV Set top box Nimi tv set top box

SMART TV APP
Shiko platformën NimiTV në Smart TV App

shqip tv box shqip iptv box

ANDROID TV&BOX
Shiko platformën NimiTV në Android Tv&Box

android iptv box iptv android

PC / MAC / LINUX
Shiko platformën NimiTV në Pc apo Mac

Shiko platformën NimiTV ne Pc Shiko platformën NimiTV ne Mac

SMART PHONE
Shiko platformën NimiTV në SmartPhone apo Tablet

NimiTV Android IPTV Apk albanian tv app for iphone

Apple TV
Shiko platformën NimiTV në Apple TV në tvOS

NimiTV Apple TV App albanian tv app for apple tv

Android Box

Platformën NimiTV mund ta shikoni edhe në Box-at me sistem operativ Android. Për të gjithë ju që posedoni Box nga kompani të ndryshme të IPTV-së, tani mund ta instaloni platformën NimiTV.

 • Mbi 2000 kanale nga e gjithë Bota
 • Mbi 200 kanale Shqip
 • Kanale High Definition
 • Shumë e lehtë për tu instaluar
 • 7 Ditë kthim në kohë
 • 10.000 orë Video on Demand
Porosit NimiTV boxPakon NimiTV Provoje pa pagesë NimiTV android box
NimiTV app
android iptv

Udhëzimet e instalimit dhe përdorimit

Instalimi i platformës NimiTV është shumë i lehtë. Ndiqni hapat e mëposhtëm për instalimin e aplikacionit NimiTV për Box-at me sistem operativ Android, dhe mandej udhëzimet e përdorimit.

1

Zgjidhni ikonën Play Store në rubrikën e Aplikacioneve. Mandej përzgjidhni rubrikën "kërko" (search), dhe në të shkruani "NimiTV." Pasi ta shkruani NimiTV me tastierën elektronike shtypni tastin "Done."

shqip iptv app
2
 • Zgjedh ikonën NimiTV duke shtypur butonin "OK" në telekomandë.
android iptv apk
 • Shtypni butonin "Install." Pas instalimit, hapni aplikacionin.
android iptv box
iptv android box

Opsioni TV.

Nëse në menynë kryesore keni klikuar ikonën TV, në ekran shfaqet tableta me 2000+ kanale nga e gjithë bota.

3
 • Tableta e platformës NimiTV është ndarë në kategori në të cilat ju mund të keni qasje për të kaluar në kategorinë e parapëlqyer me shpejtësi.
iptv for android box
NimiTV android tv

Opsioni VOD.

Pasi që klikoni në opsionin VOD, në ekran shfaqet videoteka e cila përmban qindra filma, humor, programe muzikore, etj.

4
 • VOD është e ndarë në kategori ku ju mund ta zgjidhni kategorinë të cilën ju doni.
 • Gjithashtu mund të kërkoni (search) direkt në përmbajtjen e videotekës..
 • Pasi që keni zgjedhur një video të caktuar, në ekran shfaqet përshkrimi i videos që keni zgjedhur.
android smart tv
catch up tv

Opsioni CATCHUP.

Opsioni Catchup ju mundëson të ktheheni 7 ditë mbrapa në kohë. Pra, me këtë opsion ju mund të shikoni përmbajtjen e kanaleve kryesore për 7 ditët e kaluara.

5
catchup android

Pasi të keni klikuar në Catchup në ekran do të shfaqet lista me kanalet kryesore Shqip, në mes të ekranit ditët e javës, si dhe në anën e djathtë ora e programeve të kanalit që keni zgjedhur.