options opener

NimiTV 4K Box
Shiko platformën NimiTV në Box-in 4K

NimiTV Set top box Nimi tv set top box

SMART TV APP
Shiko platformën NimiTV në Smart TV App

shqip tv box shqip iptv box

ANDROID TV&BOX
Shiko platformën NimiTV në Android Tv&Box

android iptv box iptv android

PC / MAC / LINUX
Shiko platformën NimiTV në Pc apo Mac

Shiko platformën NimiTV ne Pc Shiko platformën NimiTV ne Mac

SMART PHONE
Shiko platformën NimiTV në SmartPhone apo Tablet

NimiTV Android IPTV Apk albanian tv app for iphone

Apple TV
Shiko platformën NimiTV në Apple TV në tvOS

NimiTV Apple TV App albanian tv app for apple tv

Apple TV

Platformen NimiTV mund ta shikoni edhe ne Box-at e Apple TV. Insatlimi i aplikacionit NimiTV në box-in e Apple Tv është mjaft i leht.

 • Mbi 2000 kanale nga e gjithë bota
 • Mbi 200 kanale Shqip
 • Kanale High Definition
 • Shumë e lehtë për tu instaluar
 • EPG — udhëzuesi elektronik programorë
 • 7 ditë kthim në kohë
 • 10.000 orë Video on Demand
smart tv iptv app
IPTV Application for Apple TV

Udhëzimet për instalim dhe përdorim

Instalimi i aplikacionit NimiTV në box-in tuaj Apple bëhet me shumë lehtësi. Shikoni hapat e më poshtëm për instalimin e aplikacionit NimiTV për Apple TV.

1
 • Zgjidhni ikonën App Store në rubrikën e opsioneve
NimiTV apple tv iptv
 • Zgjidhni rubrikën Search (kërko).
NimiTV iptv for apple tv
2
 • Në hapësirën e dedikuar shkruaj NimiTV me tastierën elektronike, dhe kliko OK për të gjurmuar aplikacionin.
 apple tv application
 • Pasi të shfaqet ikona e aplikacionit të NimiTV, shtypni butonin GET që të filloni procesin e instalimit.
iptv apple tv
3
 • Shkruaj emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin për të aktivizuar aplikacionin e NimiTV.
how to watch movies on apple tv
4
 • Në pjesën e sipërme, në mes të ekranit ndodhet menyja kryesore për navigim.
 • Në anën e majtë të ekranit ndodhen kategoritë e kanaleve, në mënyrë që ju të keni qasje të lehtë në kategoritë e dëshiruara.
 • Në mes të ekranit ndodhen kanalet e paraqitura me logo edhe emrin e kanalit.
NimiTV apple tv
best iptv apple tv

Opsioni On Demand

Pasi klikoni në opsionin On Demand, në ekran shfaqet videoteka me qindra filma, humor, programe muzikore, etj.

5
 • Në pjesën e sipërme, në mes të ekranit është menuja kryesore për navigIm.
 • Në anë e majt të ekranit janë kateogorit e kanalave që të keni qasje direk në kategorit e dëshiruara.
 • Në mes të ekranit janë kanalet të paraqitura me logo edhe emrin e kanalit.
NimiTV apple tv application
application apple tv

Opsioni CATCHUP

Opsioni Catchup ju mundëson të ktheheni 7 ditë mbrapa në kohë. Në fjalë të tjera, me këtë opsion ju mund të shikoni përmbajtjen e kanaleve kryesore për 7 ditët e kaluara.

6
application apple tv