Opsionet

NimiTV 4K Box
Shiko platformën NimiTV në Box-in 4K

NimiTV Set top box Nimi tv set top box

SMART TV APP
Shiko platformën NimiTV në Smart TV App

shqip tv box shqip iptv box

ANDROID TV&BOX
Shiko platformën NimiTV në Android Tv&Box

android iptv box iptv android

PC / MAC / LINUX
Shiko platformën NimiTV në Pc apo Mac

Shiko platformën NimiTV ne Pc Shiko platformën NimiTV ne Mac

SMART PHONE
Shiko platformën NimiTV në SmartPhone apo Tablet

NimiTV Android IPTV Apk albanian tv app for iphone

Apple TV
Shiko platformën NimiTV në Apple TV në tvOS

NimiTV Apple TV App albanian tv app for apple tv

NimiTV PC, MAС, LINUX Player

Shikoni 2000+ Kanale televizive në kompjuter Laptop apo Desktop.

Shkarkoni NimiTV Player pa pages në ueb faqen tone. NimiTv Player është një software unik që është I dedikuar për PC, MAС apo LINUX.

Vizito ueb faqen tone dhe provo softwerin pa pages për 1 javë.