NImiTV opsionet

NimiTV 4K Box
Shiko platformën NimiTV në Box-in 4K

NimiTV Set top box Nimi tv set top box

SMART TV APP
Shiko platformën NimiTV në Smart TV App

shqip tv box shqip iptv box

ANDROID TV&BOX
Shiko platformën NimiTV në Android Tv&Box

android iptv box iptv android

PC / MAC / LINUX
Shiko platformën NimiTV në Pc apo Mac

Shiko platformën NimiTV ne Pc Shiko platformën NimiTV ne Mac

SMART PHONE
Shiko platformën NimiTV në SmartPhone apo Tablet

NimiTV Android IPTV Apk albanian tv app for iphone

Apple TV
Shiko platformën NimiTV në Apple TV në tvOS

NimiTV Apple TV App albanian tv app for apple tv

Aplikacioni për SmartTV

Shikoni 2000+ Kanale televizive në Aplikacionin e NimiTV për SmartTv.

Te gjithë ju qe posedoni Samsung SmartTv, Lg Smart Tv apo Sony Android SmartTv tani mund ta instaloni aplikoacion e NimiTV.

Vizitoni ueb faqen tone dhe perfito nga ofertat e NimiTv.