nimi tv options opener

NimiTV 4K Box
Shiko platformën NimiTV në Box-in 4K

NimiTV Set top box Nimi tv set top box

SMART TV APP
Shiko platformën NimiTV në Smart TV App

shqip tv box shqip iptv box

ANDROID TV&BOX
Shiko platformën NimiTV në Android Tv&Box

android iptv box iptv android

PC / MAC / LINUX
Shiko platformën NimiTV në Pc apo Mac

Shiko platformën NimiTV ne Pc Shiko platformën NimiTV ne Mac

SMART PHONE
Shiko platformën NimiTV në SmartPhone apo Tablet

NimiTV Android IPTV Apk albanian tv app for iphone

Apple TV
Shiko platformën NimiTV në Apple TV në tvOS

NimiTV Apple TV App albanian tv app for apple tv

Samsung Smart Tv

Nimi Tv main
Porosit Nimi Tv ShqipPakon NimiTV Provoje pa pagesë Shqip IPTV

Smart TV është brezi i ardhshëm i televizorëve, i cili përveç monitorimit të kanaleve televizive mundëson edhe përdorimin interaktiv të Internetit.

Kjo nënkupton që përdoruesit në një pajisje të vetme mund të monitorojnë televizorin dhe të shfletojnë internetin. Nëpërmjet aplikacionit të NimiTV për televizorët e mençur mund të shikoni kanalet më të shikuara Shqipe, dhe të ktheheni mbrapa në kohë deri në 7 ditë.

Shkarko aplikacion e NimiTV në televizorin tuaj dhe provoni shërbimin tonë falas.

how to download NImiTV smart tv apps

Udhëzimet për instalim dhe përdorim

Zgjedh opsionin i cili i përshtatet pajisjes tuaj SmartTV. Pasi të bëni zgjedhjen, shfaqen informatat me udhëzime për instalim dhe përdorim.

iptv on your samsung smart tv

Menyja Kryesore

Në platformën NimiTV është shumë e lehtë të orientohesh në menynë kryesore horizontale.

1

Menyja horizontale ju mundëson të lundroni në opsionet e platformës NimiTV. Përdorni butonat në telekomandë për të lundruar në opsione si: TV, On Demand, Catch Up, etj.
NimiTV Shqip

NimiTV samsung smart tv apps
NimiTV smart TV

Opsioni Tv

Nëse në menynë kryesore keni zgjedhur opsionin TV, një tabelë e ndarë në kategori do shfaqet.

2
 1. Në anën e majtë të ekranit ndodhen kategoritë e kanaleve të cilat bëjnë të mundur që ju të keni qasje më të lehtë në kanalet tuaja të parapëlqyera, si p.sh.: Shqip, Film, Sport, etj.
 2. Në mes të ekranit ndodhen kanalet e platformës NimiTV. Duke përdorur butonat në telekomandë, ju mund të zgjidhni kanalin që dëshironi.
 3. Në anën e djathtë janë numrat që tregojnë një nga faqet e një kategorie të kanaleve.
NimiTV smart systems
Shqip IPTV Kanale on Samsung smart TV

Opsioni On Demand.

Pasi klikoni në opsionin On Demand, në ekran shfaqet videoteka me qindra filma, humor, programe muzikore, etj.

3
 1. VOD është i ndarë në kategori, dhe ndodhet në pjesën e sipërme, dhe në mes të ekranit. Pra, ju keni mundësi të zgjidhni kategorinë që ju dëshironi.
 2. Po ashtu, mund të kërkoni (search) direkt në përmbajtjen e videotekës.
 3. Në mes të ekranit ndodhen ballinat e filmave, humorit, dokumentarëve.
NimiTv samsung smart tv solution

albanian radio Opsioni RADIO.

Opsioni radio ju mundëson të dëgjoni radio të ndryshme.

catch up smart tv

Opsioni CATCHUP.

Opsioni Catchup ju mundëson të ktheheni 7 ditë mbrapa në kohë. Pra, me këtë opsioni ju mund të shikoni përmbajtjen e kanaleve kryesore për 7 ditët e kaluara.

4
 • Zgjidhni kanalin që dëshironi, pastaj një nga 7 ditët e javës, dhe në fund orën.
 • Përdorni butonat në telekomandë për të kthyer, shtyrë, ose pauzuar programin e zgjedhur.
catchup smart tv
NimiTV catchup
epg media

Opsioni EPG.

Udhëzuesi elektronik programor ju mundëson të shikon skemën programore të secilit kanal.

5
 • Mjafton të klikoni në kanalin që dëshironi, dhe do shfaqet skema programore si dhe pamjet e kanalit që keni përzgjedhur.
smart tv epg
Nimitv app installation

Instalimi i Aplikacionit NimiTV në Samsung Smart TV

Shkarkimin e Aplikacionit të NimiTV për Samsung Smart Tv mund ta bëni në App Store për modelet e ndryshme të televizorëve Samsung.

Modelet në të cilat mund ta instaloni Aplikacionin NimiTV janë: UKS9500, UKS9000, UKS8500, UKS8000 UKS7500, UKS7000, UKU6500, UKU6400, UKU6300, UKU6000, UK6200, UK5500.

1

Në telekomandë shtypni butonin SMART HUB pastaj zgjidhni ikonën APPS. Pastaj përzgjidhni rubrikën Search( kërko), dhe shkruani "NimiTV". Shkruani NimiTV në tastierën elektronike, dhe shtyp tastin DONE.

Iptv app installation
2
 • Kliko në opsionin "install.'
 • Pas instalimit hapeni ( open )
  aplikacionin NimiTV.
Free Nimitv iptv installation
3
 • Zgjedh opsionin "Username" dhe "Password."
samsung smart tv installation
 • Emri i përdoruesit dhe fjalëkalimi ju dërgohen me email nga info@NimiTv.com.
samsung smart tv iptv installation
4
 • Duke përdorur butonin ( shigjetën ), shfaqet opsioni OK. Klikoni "OK" në mënyrë që ta përfundoni instalimin.
how to install samsung smart tv apps
 • Pasi keni klikuar "OK" do të shfaqet ekrani i platformës NimiTV. Klikoni në butonin e mësipërm "PËRDORIMI."
how to install samsung smart tv apps 2017