options opener

NimiTV 4K Box
Shiko platformën NimiTV në Box-in 4K

NimiTV Set top box Nimi tv set top box

SMART TV APP
Shiko platformën NimiTV në Smart TV App

shqip tv box shqip iptv box

ANDROID TV&BOX
Shiko platformën NimiTV në Android Tv&Box

android iptv box iptv android

PC / MAC / LINUX
Shiko platformën NimiTV në Pc apo Mac

Shiko platformën NimiTV ne Pc Shiko platformën NimiTV ne Mac

SMART PHONE
Shiko platformën NimiTV në SmartPhone apo Tablet

NimiTV Android IPTV Apk albanian tv app for iphone

Apple TV
Shiko platformën NimiTV në Apple TV në tvOS

NimiTV Apple TV App albanian tv app for apple tv

Smartphone Application Android

Shikoni kanalet tuaja të preferuara ku do që jeni dhe në gjdo kohë. Me aplikacionin e NimiTV për telefona të zgjuar dhe tablet në sistemin operativ iOS dhe Android mund të shikoni 2000+ kanale sido që të jetë lidhja e juaj e internetit: WiFi, 3G apo 4G.

 • Mbi 2000 kanale nga e gjithë Bota
 • Mbi 250 kanale Shqip
 • Kanale High Definition
 • Shumë e lehtë për tu instaluar
 • EPG - Udhëzuesi elektronikë programorë
 • 7 Ditë kthim në kohë
 • 10.000 orë Video on Demand
 • Krijo kanalet tuaj Favorit
 • Radiot më të dëgjuara në gjuhën Shqipe
NimiTV app ios and android

Udhëzimet e instalimit dhe përdorimit

Selekto Opsionin i cili i pershtatet paisjes tuaj Smart. Duke zgjedhur nje nga opsionet, shfaqen informatat me instruksione për instalim dhe perdorim.

nimitv per iphone app

Instalimi i Apikacionit NimiTV

Për ta përdorur aplikacionin android të NimiTV ju duhet ta keni të instaluar versionin e iOS 7.0 ose versionin më ti ri në paisjen tuaj. Praktikisht ju duhet te keni versionin me te ri të sistemit operativ iOS i cili ju rekomandohet për paisjen tuaj Smart. Në vazhdim ju tregojm hapat e detaizuara se si të aktivizoni Aplikacionin NimiTV.

1

Klikoni në Aplikacionin “Play Store”. Në rubriken kërko ( Search ) shkruaj NimiTV, kliko në ikonen NimiTV dhe fillo instalimin e Aplikacionit.

how to install iptv app

Për ta aktivizuar Aplikacionin NimiTV shkruani kodin të cilin e keni mare nga menagjeri i shitjes. Ju lutemi shkruni kodin.

iptv android app
iptv for iphone ios

Përdorimi i Apikacionit NimiTV

2
smartphone application
vod

Opsioni VOD.

Pasi klikoni ne Opsionin VOD ne ekran shafet vidoteka e cila përmban me qindra filma, humore, programe muzikore etj.

3
video on demand
Filma Shqiptar
 • VOD eshte e ndare ne kategori ku ju mund te zgjedhni kategorin të cilen ju dëshironi.
 • Gjithashtu mund te kerkoni (search ) direkt në përmbajtjen e videotekes.
catch up tv

Opsioni CATCHUP.

Opsioni Catchup ju mundëson të ktheheni 7 ditë mbrapa në kohë. Pra me kete opcion ju mund të shikoni përmbajtjen e kanaleve kryesore për 7 ditet e kaluara.

4
catchup
 • Zgjedhni kanalin qe dëshironi pastaj oren e emisjonit tuaj të preferuar.
epg

Opsioni EPG.

Guida progamore elektronike apo EPG ju mundëson të shikoni skemen programore të secilit kanal.

5
epg media
 • Ju mjafton vetem te klikoni në kanalin që dëshironi dhe do ju shfaqet skema progranore si dhe kanali live të cilin e keni selektuar.