options opener

NimiTV 4K Box
Shiko platformën NimiTV në Box-in 4K

NimiTV Set top box Nimi tv set top box

SMART TV APP
Shiko platformën NimiTV në Smart TV App

shqip tv box shqip iptv box

ANDROID TV&BOX
Shiko platformën NimiTV në Android Tv&Box

android iptv box iptv android

PC / MAC / LINUX
Shiko platformën NimiTV në Pc apo Mac

Shiko platformën NimiTV ne Pc Shiko platformën NimiTV ne Mac

SMART PHONE
Shiko platformën NimiTV në SmartPhone apo Tablet

NimiTV Android IPTV Apk albanian tv app for iphone

Apple TV
Shiko platformën NimiTV në Apple TV në tvOS

NimiTV Apple TV App albanian tv app for apple tv

Smartphone Application iOS

Shikoni kanalet tuaja të parapëlqyera kudo që ndodheni, dhe në çdo kohë. Me aplikacionin e NimiTV për telefona të mençur dhe tablet në sistemin operativ iOS dhe Android mund të shikoni mbi 2000 kanale.

 • Mbi 2000 kanale nga e gjithë Bota
 • Mbi 250 kanale Shqip
 • Kanale High Definition
 • Shumë e lehtë për tu instaluar
 • EPG - Udhëzuesi elektronikë programorë
 • 7 Ditë kthim në kohë
 • 10.000 orë Video on Demand
 • Krijo kanalet tuaj Favorit
 • Radiot më të dëgjuara në gjuhën Shqipe
NimiTV app

Udhëzimet për instalim dhe përdorim

Zgjedhe opsionin që i përshtatet pajisjes tuaj Smart. Pas zgjedhjes së opsionit, pason shfaqja e informatave me udhëzime për instalim dhe përdorim.

Nimitv per iphone ios

Instalimi i Apikacionit NimiTV

Për ta përdorur aplikacionin Android të NimiTV, ju duhet ta keni të instaluar versionin e iOS 7.0, ose versionin më të ri në pajisjen tuaj. Ju duhet të keni versionin më të ri të sistemit operativ iOS i cili rekomandohet për pajisjen tuaj Smart. Në vazhdim ndiqni hapat se si ta aktivizoni Aplikacionin NimiTV.

1

Klikoni në Aplikacionin “App Store”. Në rubriken kërko ( Search ) shkruaj NimiTV.

iptv installation guide

Pasi shfaqet ikona e NimiTV klikoni në rubriken GET dhe fillo instalimin e aplikacionit.

iptv androidtv

Për ta aktivizuar Aplikacionin NimiTV shkruani kodin që keni pranuar nga posta elektronike e NimiTV.

best iptv for android
best iptv for iphone

Përdorimi i Apikacionit NimiTV

2
smartphone application
vod

Opsioni VOD.

Pasi që klikoni në opsionin VOD, në ekran shfaqet videoteka e cila përmban me qindra filma, humor programe muzikore, etj.

3
video on demand
Filma Shqiptar
 • VOD është e ndarë në kategori, e cila ndodhet në anën e majtë të ekranit. Pra, ju keni mundësi të zgjidhni kategorinë që dëshironi.
 • Ju mund të kërkoni (direkt) në përmbajtjen e videotekës.
catch up tv

Opsioni CATCHUP.

Opsioni Catchup ju mundëson të ktheheni 7 ditë mbrapa në kohë. Pra, me këtë opsion ju mund të shikoni përmbajtjen e kanaleve kryesore për 7 ditët e kaluara.

4
catchup
 • Zgjidhni kanalin që dëshironi, dhe mandej orën e programit tuaj të parapëlqyer.
epg

Opsioni EPG.

Udhëzuesi elektronik programor ju mundëson të shikon skemën programore të secilit kanal.

5
epg media
 • Mjafton që të klikoni në kanalin që dëshironi, dhe do ju shfaqet skema programore si dhe pamjet e kanalit që keni përzgjedhur.