Opcionet

NimiTV 4K Box
Shiko platformën NimiTV në Box-in 4K

Nimitv 4k Set top box Nimi TV Set top box

SMART TV APP
Shiko platformën NimiTV në Smart TV App

Nimi Smart tv app Samsung smart tv app

ANDROID TV&BOX
Shiko platformën NimiTV në Android Tv&Box

NimiTV ne Android Tv NimiTV ne Android Box

PC / MAC / LINUX
Shiko platformën NimiTV në Pc apo Mac

NimiTV ne Pc NimiTV ne Mac

SMART PHONE
Shiko platformën NimiTV në Smart Phone apo Table.

NimiTV ne Smart Phone NimiTV ne Table

qëllimi i NimiTV

Qëllimi i jonë është që audienca e NimiTV të ketë një eksperiencë superiore me sherbimet bashkohore qe ne ofrojmë përdalim nga platformat tjera televizive.

Shiko kanalet DIrekt në Shtëpi apo kudo që jeni

Si asnjëherë më parë, tani klientë tanë kanë mundësi të panumurta për të shijuar programe në mënyrë shumë të lehtë dhe aspak shtrenjtë, direkt në shtëpi apo jashtë shtëpisë.

NimiTV app ios

NimiTV ju ofronë teknologjin më të fundit!

Shiko NimiTV në keto paisje

4K BOX
SP-110
Smart TV Aplikacioni
Samsung, Lg, Sony
NimiTV smart tv app
Android TV&BOX
Sony. Phillips, Sharp, Nvidia
Android tv for Sony, Phillips, Sharp, Nvidia
PC / MAC / LINUX
iptv for pc
Smart Phone
ios & android
Iptv App android and ios

Stafi i NimiTV

Stafi i NimiiTV ofron sherbim profesional. Ju mund të na kontaktoni për çdo informat, porosi apo ndihmë teknike. Ne jemi në shërbimin tuaj 7 ditë në javë, 24 orë në ditë.

Nimi support portrait