Opcionet

NimiTV 4K Box
Shiko platformën NimiTV në Box-in 4K

NimiTV Set top box Nimi tv set top box
Shqip iptv set top box IPTV Shqip android box

Tv Alb 4K Box
Shiko platformën NimiTV në Box-in 4K

SMART TV APP
Shiko platformën NimiTV në Smart TV App

shqip tv box shqip iptv box
smart tv iptv app Albanian app on smart tv

SMART TV APP
Shiko platformën NimiTV në Smart TV Ap

ANDROID TV&BOX
Shiko platformën NimiTV në Android Tv&Box

android iptv box iptv android

PC / MAC / LINUX
Shiko platformën NimiTV në Pc apo Mac

Shiko platformën NimiTV ne Pc Shiko platformën NimiTV ne Mac
iptv shqip for mac iptv shqip for pc

PC / MAC
Shiko platformën NimiTV në Pc apo Mac

SMART PHONE
Shiko platformën NimiTV në Smart Phone apo Table.

NimiTV Android IPTV Apk albanian tv app for iphone

250+ kanale Shqip Lokale dhe Kombëtare

Si asnjëherë më parë, tani klientë tanë kanë mundësi të panumurta për të shijuar programe në mënyrë shumë të lehtë dhe aspak shtrenjtë, kudo qe gjendeni në shtëpi apo jasht shtëpis..

Shiko platformën NimiTV ne tablet NimiTV Albanian IPTV

android and ios icon

Porosit Porosit NimiTV IPTV Pakon NimiTV
shqip tv apk nimitv shqip tv app

Lista e Kanaleve

Albanian Tv Kanale
KANALE NGA :TIRANA, VLORA, SHKODRA, FIERI, PEJA, PRIZRENI, MITROVICA, GJILANI, TUZI, ULQINI, PLAVA, SHKUPI, STRUGA, DIBRA, GOSTIVARI ETJ.

Më shumë se 2000+ kanale nga e gjithë Bota!

Platforma televizive më e madhe Shqiptare.

NimiTV ka kënaqësinë të paraqes para jush teknologjinë më moderne që sjell programet dhe kanalet live nga të gjitha pjesët e botës. NimiTV App për Smart TV ju mundëson që programet të mund të shikohen në formatin standard dhe atë HD.

Shiko platformën NimiTV ne SMARTV smart tv kanale shqip
smart tv icons Porosit NimiTV IPTV subscription 2017-2018 Pakon NimiTV
Nimi tv channels live

20+ kanale SPORTI

NimiTV ju ofronë 20 kanale Sporti ku ju mundeni të shikoni çdo event sportiv. Tani keni mundësinë ti shikoni të gjitha ligat kryesore të futbollit europian dhe botërorë.

nimitv app ios iptv

Shiko platformën NimiTV ne SmART PHONE NimiTV mobile app

IPTV APP android ios

NimiTV Boy Logo
Porosit NimiTV IPTV Pakon Pakon NimiTV

100+ kanale FILMI

Ne ju ftojmë që sëbashku me familjet e juaja të shijoni eksperiencën dhe kënaqësinë që ju ofron NimiTV. NimiTV ju ofronë 100+ kanale filmi ne High Definition.

filma me titra shqip
filma24 live

Shiko platformën NimiTV ne kompjuter apo laptop Shqip TV ne kompjuter apo laptop

Nimitv pc platforms

Porosit IPTV shqip App Pakon NimiTV