POROSIT
Pse NimiTV? Pyetje: Kliko këtu
alb tv shqip
DigitAlb channels

Rreth NimiTV

Kompania NimiTV u themelua në vitin 2012, duke ofruar shërbimet e saja të kanaleve televizive IP TV shqiptare dhe ndërkombëtare nga teknologjia e fundit botërore për shqiptarët të cilët jetojnë në Evropë.

DigitAlb online
alb tv online

Shërbimet e kanaleve televizive IP TV Shqip nga NimiTV janë të dedikuara për Diasporën e Evropës si në Zvicër, Gjermani, Angli, Australi, Austri, Belgjikë, Finlandë, Francë, Greqi, Holandë, Itali, Luxembourg, Norvegji, Suedi dhe në gjithë Evropën.

nimi tv gjermani
DigitAlb tv channels

NimiTV sjell përmbajtjen televizive më të kompletuar për cilindo anëtarë të familjes duke ju ofruar programacionin shqiptar nga të gjitha trevat shqipfolëse dhe kanalet televizive nga platformat më të kërkuara në Shqipëri dhe Kosovë dhe kanalet botërore.

Gjithashtu ekskluzivitetin e transmetimit të të gjitha kanaleve të platformave më të njohura televizive ne Kosovë dhe Shqipëri si Digitalb, Artmotion dhe Tring.

nimitv kontakt

NimiTV u themelua në vitin 2012

nimitv gjermani

Kanalet Tring në NimiTV nga viti 2014

nimi tv shqip gjermani

Kanalet Digitalb në NimiTV nga viti 2015

nimi tv kontakt gjermani

Kanalet Artmotion në NimiTV nga viti 2019

kanalet digitalb

NimiTV është e vetmja platformë e cila ofron
qendër kujdesi 24 orë

kanalet televizive

24 ore në ditë

nimi tv shqip

7 ditë në javë

nimi tv contact

365 ditë në vit

nimitv kontakt zvicer

Vizioni- Të bëhemi pjesë e cdo familje Shqiptare në Evropë.

nimitv france

Misioni- Ofrimi i shërbimeve më stabile dhe përmbajtje kualitative të programacionit shqiptar dhe botëror.