Pyetje: Kliko këtu
Android tv
Kanalet

Kinemaja në Shtëpi. Si kurrë më parë, tani klientët tanë kanë mundësi të shumta për të shijuar programet e larmishme me shumë lehtësi, dhe me çmim tejet të përshtatshëm.

Kanalet

240+

Kanale
SHQIPKanalet

NimiTV është e vetmja kompani e cila ofron SHËRBIM 24 ORË në ditë për konsumatorët e saj në gjithë globin.

Shtetet të cilat NimiTV është prezent

Sherbimi Teknik 24/7
365 ditë në vit

KanaletKanalet
KanaletDërgo mesazhin tuaj.