Mbi 250 IPTV kanale Shqip Lokale dhe Kombëtare

Si kurrë më parë, tani klientët tanë kanë mundësi të shumta për të shijuar programet e larmishme me shumë lehtësi, dhe me çmim tejet të përshtatshëm. Dhe atë, pa marrë parasysh a ndodheni në shtëpinë tuaj, apo jashtë saj.

Shiko platformën NimiTV ne tablet NimiTV Albanian IPTV

android and ios icon

Porosit Porosit NimiTV IPTV Pakon NimiTV
shqip tv apk nimitv tv shqiptare app

Lista e Kanaleve

Albanian Tv Kanale
KANALE NGA :TIRANA, VLORA, SHKODRA, FIERI, PEJA, PRIZRENI, MITROVICA, GJILANI, TUZI, ULQINI, PLAVA, SHKUPI, STRUGA, DIBRA, GOSTIVARI ETJ.

Më shumë se 2000+ kanale nga e gjithë Bota!

Bëhuni pjesë e platformës televizive më e larmishme Shqiptare.

NimiTV u sjellë teknologjinë më moderne së bashku me programet dhe kanalet me të shikuara anë e mbanë botës. NimiTV App për Smart TV ju mundëson që ti shikoni programet në cilësinë më të lartë.

Shiko platformën NimiTV ne SMARTV smart tv kanale shqip
smart tv icons Porosit NimiTV IPTV subscription 2019-2020 Pakon NimiTV
Nimi tv channels live

20+ kanale SPORTI

NimiTV sjellë për ju 20 kanale sporti, në të cilat ju mund të shikoni çdo ngjarje sportive, duke filluar nga ndeshjet e ekipit tuaj të parapëlqyer futbollistik, ndeshjet në të gjitha ligat e futbollit në Evropë dhe në Botë, e shumëçka tjetër. Me ne, qielli është kufiri!

nimitv app ios iptv

Shiko platformën NimiTV ne SmART PHONE NimiTV mobile app

IPTV APP android ios

NimiTV Boy Logo
Porosit NimiTV IPTV Pakon Pakon NimiTV

Më shumë se 100 kanale me filma

Së bashku me familjen, shoqërinë, të partnerin, shijoni përvojën dhe kënaqësinë që ju ofroni NimiTV me filmat me të ri me titra në gjuhën shqipe me cilësinë më të lartë.

filma me titra shqip
filma24 live

Shiko NimiTV në kompjuterin tuaj personal, apo në laptop Shqip TV ne kompjuter apo laptop

Nimitv pc platforms

Porosit IPTV shqip App Pakon NimiTV