Android Box

Platformën NimiTV mund ta shikoni edhe në Box-at me sistem operativ Android. Për të gjithë ju që posedoni Box nga kompani të ndryshme të IPTV-së, tani mund ta instaloni platformën NimiTV.

 • Mbi 2000 kanale nga e gjithë Bota
 • Mbi 200 kanale Shqip
 • Kanale High Definition
 • Shumë e lehtë për tu instaluar
 • 7 Ditë kthim në kohë
 • 10.000 orë Video on Demand
Porosit NimiTV boxPakon NimiTV Provoje pa pagesë NimiTV android box
NimiTV app
android iptv

Udhëzimet e instalimit dhe përdorimit

Instalimi i platformës NimiTV është shumë i lehtë. Ndiqni hapat e mëposhtëm për instalimin e aplikacionit NimiTV për Box-at me sistem operativ Android, dhe mandej udhëzimet e përdorimit.

1

Zgjidhni ikonën Play Store në rubrikën e Aplikacioneve. Mandej përzgjidhni rubrikën "kërko" (search), dhe në të shkruani "NimiTV." Pasi ta shkruani NimiTV me tastierën elektronike shtypni tastin "Done."

shqip iptv app
2
 • Zgjedh ikonën NimiTV duke shtypur butonin "OK" në telekomandë.
android iptv apk
 • Shtypni butonin "Install." Pas instalimit, hapni aplikacionin.
android iptv box
iptv android box

Opsioni TV.

Nëse në menynë kryesore keni klikuar ikonën TV, në ekran shfaqet tableta me 2000+ kanale nga e gjithë bota.

3
 • Tableta e platformës NimiTV është ndarë në kategori në të cilat ju mund të keni qasje për të kaluar në kategorinë e parapëlqyer me shpejtësi.
iptv for android box
NimiTV android tv

Opsioni VOD.

Pasi që klikoni në opsionin VOD, në ekran shfaqet videoteka e cila përmban qindra filma, humor, programe muzikore, etj.

4
 • VOD është e ndarë në kategori ku ju mund ta zgjidhni kategorinë të cilën ju doni.
 • Gjithashtu mund të kërkoni (search) direkt në përmbajtjen e videotekës..
 • Pasi që keni zgjedhur një video të caktuar, në ekran shfaqet përshkrimi i videos që keni zgjedhur.
android smart tv
catch up tv

Opsioni CATCHUP.

Opsioni Catchup ju mundëson të ktheheni 7 ditë mbrapa në kohë. Pra, me këtë opsion ju mund të shikoni përmbajtjen e kanaleve kryesore për 7 ditët e kaluara.

5
catchup android

Pasi të keni klikuar në Catchup në ekran do të shfaqet lista me kanalet kryesore Shqip, në mes të ekranit ditët e javës, si dhe në anën e djathtë ora e programeve të kanalit që keni zgjedhur.

Rate our product
(Average 5 out of 5, rated 23 times)