IPTV Shqip ne Linux Player

Shikoni kanalet tuaja të parapëlqyera në Laptop apo në Desktop kudo që ndodheni. NimiTV Player është një software unik që është i dedikuar për PC me sistem operativ "LINUX." Nëse dëshironi të provoni NimiTV Player, atëherë klikoni në vjegëzën më poshtë.

 • Mbi 2000 kanale nga e gjithë Bota
 • Mbi 200 kanale Shqip
 • Kanale High Definition
 • Shumë e lehtë për tu instaluar
 • EPG - Udhëzuesi elektronikë programorë
 • 7 Ditë kthim në kohë
 • 10.000 orë Video on Demand
 • Krijo listën me kanalet e tuaja të parapëlqyera
 • Radiot më të dëgjuara në gjuhën Shqipe
 • Ndryshoni formatin e ekranit - 4: 3, 16: 9, 16:10 and 5:4

how to install iptv app on smart tv Udhëzimet për instalim dhe përdorim

NimiTV Linux Player është i krijuar vetëm për përdoruesit që posedojnë kompjuter Linux me sistem operativ Linux. Udhëzimet për shkarkimin dhe përdorimin e NimiTV MAC Player mund ti gjeni më poshtë.

NimiTV Linux Player mund të shkarkohet në ueb faqen e Linux. Pas shkarkimit dhe instalimit, duke klikuar në ikonën e NimiTV në ekran, do të shfaqet platforma NimiTV e cila përmban butonat kryesorë të orientimit dhe informacionit.

Linux PLAYER X32 & X64

iptv installation guide

iptv software for pc and mac Opsioni TV. Nëse në menynë kryesore klikoni ikonën TV, aty do të shfaqet ekrani i cili është i ndarë në 3 pjesë.

1

Në anën e djathtë është lista me mbi 2000 kanale të platformës NimiTV, ku ju mund të klikoni direkt në cilindo kanal. Kanalet janë të renditura duke u bazuar në kërkesat e klientëve për renditjen e kanaleve.

Duke konsideruar faktin se platforma NimiTV ka mbi 2000 kanale, kemi krijuar mundësinë që të kërkoni (search) listën e kanaleve.

TV Kanale Shqip IPTV
Kanale Shqip Big Brother Albania 8
2

Në mes të ekranit ndodhen kategoritë e kanaleve të cilat ju mundësojnë qasje më të lehtë në kanalet tuaja të parapëlqyera, si p.sh.: Shqip, Anglisht, Film, Sport, etj.

Gjithashtu në kategori është Opsioni TIMESHIFT I cili ju mundeson të shikoni kanalet live, duke kthyer kohën 6 ore mbrapa.

best albanian iptv service
timeshift tv shqip
3

Ne anen e majt është emri I kanalit të cilin e keni selektuar ndërsa nën te eshte ekrani ku shfaqet programi i kanalit që keni zgjedhur. Nëse deshironi që programi që jeni duke shikuar te jete në madhësin e ekranit tuaj, vendosni shigjeten e mausit mbi ekran dhe shafet simboli ( ) të cilin duhet ta klikoni.

top channel lajme

video on demand Opsioni VOD Pasi që klikoni në opsionin VOD, në ekran shfaqet videoteka e cila përmban me qindra filma, humor programe muzikore, etj.

Vod
 • VOD është e ndarë në kategori, e cila ndodhet në anën e majtë të ekranit. Pra, ju keni mundësi të zgjidhni kategorinë që dëshironi.
 • Ju mund të kërkoni (direkt) në përmbajtjen e videotekës.
 • Pasi që keni zgjedhur një video të caktuar, në anën e djathtë të ekranit ndodhet përshkrimi i videos që keni përzgjedhur.

Albanian Radio Opsioni RADIO.

Opsioni Radio ju mundëson të dëgjoni radio të ndryshme.

catch up tv Opsioni CATCHUP Opsioni Catchup ju mundëson të ktheheni 7 ditë mbrapa në kohë. Pra, me këtë opsion ju mund të shikoni përmbajtjen e kanaleve kryesore për 7 ditët e kaluara.

IPTV Catchup DVR

Pasi të keni klikuar në Catchup në ekran do të shfaqet lista me kanalet kryesore Shqip, në mes të ekranit ditët e javës, si dhe në anën e djathtë ora e programeve të kanalit që keni zgjedhur.

EPG IPTV Opsioni EPG


epg programe per pc falas

Udhëzuesi elektronik programor ju mundësoni të shikoni skemën programore të secilit kanal.

Mjafton që të klikoni në kanalin që dëshironi, dhe do ju shfaqet skema programore si dhe pamjet e kanalit që keni përzgjedhur.

IPTV Shqip live Opsioni Settings

Në opsionin Settings ndodhen informatat e software-it të cilin e keni instaluar në kompjuterin tuaj. Këto informata janë të nevojshme kur komunikoni me shërbimin për klientë të NimiTV.

shqip iptv per pc
 • Account ID
 • Package
 • Devices
 • Device ID
 • Device Model
 • Device Software
 • Version
 • Setplex Nora Version
 • External IP
 • ISP
 • Timezone
Rate our product
(Average 4.4 out of 5, rated 113 times)