IPTV Shqip ne MAC Player

Shikoni kanalet tuaja të parapëlqyera në Laptop apo në Desktop kudo që ndodheni. NimiTV Player është një software unik që është i dedikuar për MAC me sistem operativ "Macintosh." Nëse dëshironi të provoni NimiTV Player, atëherë klikoni në vjegëzën më poshtë.

 • Mbi 2000 kanale nga e gjithë Bota
 • Mbi 200 kanale Shqip
 • Kanale High Definition
 • Shumë e lehtë për tu instaluar
 • EPG - Udhëzuesi elektronikë programorë
 • 7 Ditë kthim në kohë
 • 10.000 orë Video on Demand
 • Krijo listën me kanalet e tuaja të parapëlqyera
 • Radiot më të dëgjuara në gjuhën Shqipe
 • Ndryshoni formatin e ekranit - 4: 3, 16: 9, 16:10 and 5:4

how to install iptv for mac Udhëzimet për instalim dhe përdorim

NimiTV Mac Player është i krijuar vetëm për përdoruesit që posedojnë kompjuter Mac me sistem operativ MAC. Udhëzimet për shkarkimin dhe përdorimin e NimiTV MAC Player mund ti gjeni më poshtë.

NimiTV Mac Player mund të shkarkohet në ueb faqen e Mac. Pas shkarkimit dhe instalimit, duke klikuar në ikonën e NimiTV në ekran, do të shfaqet platforma NimiTV e cila përmban butonat kryesorë të orientimit dhe informacionit.

MAC Download

DOWNLOAD How to download mac app
iptv installation guide

Nimi tv app for mac Opsioni TV. Nëse në menynë kryesore klikoni ikonën TV, aty do të shfaqet ekrani i cili është i ndarë në 3 pjesë.

1

Në anën e djathtë është lista me mbi 2000 kanale të platformës NimiTV, ku ju mund të klikoni direkt në cilindo kanal. Kanalet janë të renditura duke u bazuar në kërkesat e klientëve për renditjen e kanaleve.

Duke konsideruar faktin se platforma NimiTV ka mbi 2000 kanale, kemi krijuar mundësinë që të kërkoni (search) listën e kanaleve.

TV Kanale Shqip
Kanale Shqip Big Brother Albania 8
2

Në mes të ekranit ndodhen kategoritë e kanaleve të cilat ju mundësojnë qasje më të lehtë në kanalet tuaja të parapëlqyera, si p.sh.: Shqip, Anglisht, Film, Sport, etj.

Po ashtu, në kategori ndodhet opsioni TIMESHIFT, i cili ju mundëson të shikoni kanalet live, duke kthyer kohën 6 orë mbrapa.

best iptv service 2019
timeshift tv shqip
3

Në anën e majtë ndodhet emri i kanalit që keni përzgjedhur, ndërsa nën të ndodhet ekrani ku shfaqet programit i kanalit që keni zgjedhur. Nëse dëshironi që programi që jeni duke shikuar të shfaqet në madhësinë e ekranit tuaj, vendosni shigjetën e mausit mbi ekran, dhe shfaqet ikona në të cilën ju duhet të klikon.

top channel lajme

video on demand Opsioni VOD Pasi që klikoni në opsionin VOD, në ekran shfaqet videoteka e cila përmban me qindra filma, humor programe muzikore, etj.

Vod
 • VOD është e ndarë në kategori, e cila ndodhet në anën e majtë të ekranit. Pra, ju keni mundësi të zgjidhni kategorinë që dëshironi.
 • Ju mund të kërkoni (direkt) në përmbajtjen e videotekës.
 • Pasi që keni zgjedhur një video të caktuar, në anën e djathtë të ekranit ndodhet përshkrimi i videos që keni përzgjedhur.

Albanian Radio Opsioni RADIO.

Opsioni Radio ju mundëson të dëgjoni radio të ndryshme.

catch up tv Opsioni CATCHUP Opsioni Catchup ju mundëson të ktheheni 7 ditë mbrapa në kohë. Pra, me këtë opsion ju mund të shikoni përmbajtjen e kanaleve kryesore për 7 ditët e kaluara.

IPTV Catchup DVR

Pasi të keni klikuar në Catchup në ekran do të shfaqet lista me kanalet kryesore Shqip, në mes të ekranit ditët e javës, si dhe në anën e djathtë ora e programeve të kanalit që keni zgjedhur.

EPG IPTV Opsioni EPG


epg programe per pc

Udhëzuesi elektronik programor ju mundësoni të shikoni skemën programore të secilit kanal.

Mjafton që të klikoni në kanalin që dëshironi, dhe do ju shfaqet skema programore si dhe pamjet e kanalit që keni përzgjedhur.

IPTV Shqip Opsioni Settings

Në opsionin Settings ndodhen informatat e software-it të cilin e keni instaluar në kompjuterin tuaj. Këto informata janë të nevojshme kur komunikoni me shërbimin për klientë të NimiTV.

Shqip iptv on pc
 • Account ID
 • Package
 • Devices
 • Device ID
 • Device Model
 • Device Software
 • Version
 • Setplex Nora Version
 • External IP
 • ISP
 • Timezone
Rate our product
(Average 4.3 out of 5, rated 186 times)