IPTV Shqip ne PC Player

Shikoni kanalet tuaja të parapëlqyera në Laptop apo në Desktop kudo që ndodheni. NimiTV Player është një software unik që është i dedikuar për PC me sistem operativ "Windows." Nëse dëshironi të provoni NimiTV Player, atëherë klikoni në vjegëzën më poshtë.

 • Mbi 2000 kanale nga e gjithë Bota
 • Mbi 200 kanale Shqip
 • Kanale High Definition
 • Shumë e lehtë për tu instaluar
 • EPG - Udhëzuesi elektronikë programorë
 • 7 Ditë kthim në kohë
 • 10.000 orë Video on Demand
 • Krijo listën me kanalet e tuaja të parapëlqyera
 • Radiot më të dëgjuara në gjuhën Shqipe
 • Ndryshoni formatin e ekranit - 4: 3, 16: 9, 16:10 and 5:4

how to install iptv app on pc Udhëzimet për instalim dhe përdorim.

NimiTV Windows Player - është i dedikuar vetëm për përdoruesit që posedojnë kompjuter PC me sistemin e operativ Windows. Udhëzimet për shkarkimin dhe përdorimin e NimiTV Windows Player mund ti gjeni më poshtë.

NimiTV Windows Player mund ta shkarkohet duke klikuar butonin DOWLOAD. Pas shkarkimit dhe instalimit, duke klikuar në ikonën e NimiTV, në ekran do të shfaqet platforma e NimiTV e cila përmban butonat kryesore të orientimit dhe informacionit.

PC PLAYER X32 & X64

DOWNLOAD X32 how to download pc appsDOWNLOAD X64 how to download pc apps
iptv installation guide

iptv software for pc player Opsioni TV. Nëse në menynë kryesore klikoni ikonën TV, aty do të shfaqet ekrani i cili është i ndarë në 3 pjesë.

1

Në anën e djathtë është lista me mbi 2000 kanale të platformës NimiTV, ku ju mund të klikoni direkt në cilindo kanal. Kanalet janë të renditura duke u bazuar në kërkesat e klientëve për renditjen e kanaleve.

Duke konsideruar faktin se platforma NimiTV ka mbi 2000 kanale, kemi krijuar mundësinë që të kërkoni (search) listën e kanaleve.

TV Kanale Shqip IPTV
Kanale Shqip Big Brother Albania 8
2

Në mes të ekranit ndodhen kategoritë e kanaleve të cilat ju mundësojnë qasje më të lehtë në kanalet tuaja të parapëlqyera, si p.sh.: Shqip, Anglisht, Film, Sport, etj.

Po ashtu, në kategori ndodhet opsioni TIMESHIFT, i cili ju mundëson të shikoni kanalet live, duke kthyer kohën 6 orë mbrapa.

best iptv service live
timeshift tv albanian
3

Në anën e majtë ndodhet emri i kanalit që keni përzgjedhur, ndërsa nën të ndodhet ekrani ku shfaqet programit i kanalit që keni zgjedhur. Nëse dëshironi që programi që jeni duke shikuar të shfaqet në madhësinë e ekranit tuaj, vendosni shigjetën e mausit mbi ekran, dhe shfaqet ikona në të cilën ju duhet të klikon.

top channel lajme

video on demand Opsioni VOD Pasi që klikoni në opsionin VOD, në ekran shfaqet videoteka e cila përmban me qindra filma, humor programe muzikore, etj.

Vod
 • VOD është e ndarë në kategori, e cila ndodhet në anën e majtë të ekranit. Pra, ju keni mundësi të zgjidhni kategorinë që dëshironi.
 • Ju mund të kërkoni (direkt) në përmbajtjen e videotekës.
 • Pasi që keni zgjedhur një video të caktuar, në anën e djathtë të ekranit ndodhet përshkrimi i videos që keni përzgjedhur.

Albanian Radio Opsioni RADIO.

Opsioni Catchup ju mundëson të ktheheni 7 ditë mbrapa në kohë. Pra, me këtë opsion ju mund të shikoni përmbajtjen e kanaleve kryesore për 7 ditët e kaluara.

catch up tv Opsioni CATCHUP Pasi të keni klikuar në Catchup në ekran do të shfaqet lista me kanalet kryesore Shqip, në mes të ekranit ditët e javës, si dhe në anën e djathtë ora e programeve të kanalit që keni zgjedhur.

IPTV Catchup DVR

Pasi që keni klikuar Opsioni Catchup ne ekran në anën e majt shfaqet lista me kanale kryesore Shqip, në mes të ekrani ditët e javës si dhe në anen e djathtë ora e prorgameve të kanalit që keni zgjedhur.

EPG IPTV Opsioni EPG


epg programe per pc falas

Udhëzuesi elektronik programor ju mundësoni të shikoni skemën programore të secilit kanal.

Mjafton që të klikoni në kanalin që dëshironi, dhe do ju shfaqet skema programore si dhe pamjet e kanalit që keni përzgjedhur.

IPTV Shqip Opsioni Settings

Në opsionin Settings ndodhen informatat e software-it të cilin e keni instaluar në kompjuterin tuaj. Këto informata janë të nevojshme kur komunikoni me shërbimin për klientë të NimiTV.

iptv on pc
 • Account ID
 • Package
 • Devices
 • Device ID
 • Device Model
 • Device Software
 • Version
 • Setplex Nora Version
 • External IP
 • ISP
 • Timezone
Rate our product
(Average 4.6 out of 5, rated 117 times)