Shndërro çdo Televizor në TELEVIZOR TË MENQUR !

Nimitv Shqip IPTV

Resiveri i NimiTV është një pajisje e gjeneratës së re, si dhe me një dizajn tejet modern. Resiveri ka formë dhe dimensione të cilat përshtaten me dizajnët e televizorëve modern.

PO ashtu, është shumë i lehtë për tu instaluar dhe përdorur, si dhe është programuar të riprodhoj fotografinë në kualitet shumë të lartë.

Porosit NimiTVPakon NimiTV
 • Mbi 2000 kanale nga e gjithë Bota
 • Mbi 250 kanale Shqip
 • Kanale High Definition
 • Shumë e lehtë për tu instaluar
 • EPG - Udhëzuesi elektronikë programorë
 • 7 Ditë kthim në kohë
 • 10.000 orë Video on Demand
 • Krijo listën me kanalet e tuaja të parapëlqyera
 • Radiot më të dëgjuara në gjuhën Shqipe
 • Ndryshoni formatin e ekranit - 4: 3, 16: 9, 16:10 dhe 5:4
NimiTV free hd box

SP-110 - Figurë High Definition

Resiveri i NimiTV SP-110 HD është një inovacion me tipare të përparuara, për dallim nga resiverët tjerë. Resiveri është dizajnuar në veçanti për fushën e IPTV-së, duke përfshirë infrastrukturën "Video On Demand."

 • HD &4K Box
 • Lidhje WifI ( wireless )
 • Lidhje HDMI
 • Av Out
 • LAN
NimiTV set top box falas

NimiTV On Demand ju mundëson që me klikimin e një butoni të keni mijëra emisione televizive, filma, telenovela, muzikë, dhe filmat e fundit shqiptarë, në dispozicionin tuaj në çdo kohë.

NimiTV iptv service

Çfarë ju nevojitet për tu kyçur në NimiTV?

Gjithçka që ju duhet është qasje në Internet, dhe boxi (resiveri) nga NimiTV.

1
Nimi TV set top box
 • 1. Futeni adapterin në portin DC IN në Box-in e NimiTV.
 • 2. Nga modemi i juaj futeni kabllon e internetit në portin LAN.
 • 3. Vendosni kabllon HDMI në portin HDMI në TV-në tuaj dhe në boxi-in NimiTV.
 • 4. Shtypni butonin Power.
NimiTV iptv set top box

Menyja Kryesore

Në platformën NimiTV është shumë lehtë të orientohesh në menynë kryesore horizontale.

2

Menyja horizontale ju mundëson te lundroni ne opsionet e platformës NimiTV. Përdorni butonat në telekomandë për të lundruar në opsione si: TV, On Demand, Catch Up, etj.
sp110 top box

4k set top box sp110
NimiTV 4k set top box sp110

Opsioni Tv

Nëse ne menynë kryesore keni zgjedhur opsionin TV, do të shfaqet një tabelë e cila është e ndarë në kategori të ndryshme.

3
 1. Në anën e majtë të ekranit ndodhen kategoritë e kanaleve të cilat ju mundësojnë të keni qasje më të lehtë në kanalet e juaja të parapëlqyera, si p.sh.: Shqip, Film, Sport, etj.
 2. Në mes te ekranit ndodhen kanalet e platformës NimiTV. Duke përdorur butonat në telekomandë ju mund të zgjidhni kanalin që dëshironi.
 3. Në anë e djathtë janë numrat që tregojnë një nga faqet e një kategorie të kanaleve.
smart tv set top box
NimiTV best iptv service

Opsioni On Demand.

Pasi klikoni në opsionin On Demand, në ekran shfaqet videoteka me qindra filma, humor, programe muzikore, etj.

4
 1. VOD është i ndarë në kategori, dhe gjendet në pjesën e sipërme, dhe në mes të ekranit. Pra, ju keni mundësi të zgjidhni kategorinë të cilën ju dëshironi.
 2. Gjithashtu mund të kërkoni (search) direkt në përmbajtjen e videotekës.
 3. Në mes të ekranit janë ballinat e filmave, humorit, dokumentarëve.
NimiTV set top box android

Albanian Radio Opsioni RADIO.

Opsioni radio ju mundëson të dëgjoni radio të ndryshme.

catch up tv

Opsioni CATCHUP.

Opsioni Catchup ju mundëson të ktheheni 7 ditë mbrapa në kohë. Në fjalë të tjera, me këtë opsion ju mund të shikoni përmbajtjen e kanaleve kryesore për 7 ditët e kaluara.

5
 • Zgjidhni kanalin që dëshironi, pastaj një nga 7 ditët e javës, dhe në fund orën e caktuar.
tv catchup NimiTV
 • Përdorni butonat në telekomandë për të kthyer, shtyrë, apo pauzuar programin e zgjedhur.
stb sp110 catchup NimiTV
epg

Opsioni EPG.

Udhëzuesi programor elektronikë, apo EPG, ju mundëson të shikoni skemën programore të secilit kanal.

6

Mjafton vetëm te klikoni në kanalin që dëshironi dhe do ju shfaqet skema programore si dhe kanali live të cilin e keni përzgjedhur..

epg media
Rate our product
(Average 4.7 out of 5, rated 67 times)