IPTV Shqip per LG Smart TV

Smart TV është brezi i ardhshëm i televiziorve, i cili përveç monitorimit të kanaleve televizive mundëson edhe përdorimin interaktiv të Internetit.

Kjo nënkupton që përdoruesit në një pajisje të vetme mund të monitorojnë televizorin dhe të shfletojnë internetin. Nëpërmjet aplikacionit të NimiTV për televizorët e zgjuar mund të shikoni kanalet më të popularizuara Shqip dhe të ktheheni mbrapa në kohë deri në 7 ditë.

Shkarko aplikacion e NimiTV në televizorin tuaj dhe provoni shërbimin tonë falas.

 • Mbi 2000 kanale nga e gjithë Bota
 • Mbi 250 kanale Shqip
 • Kanale High Definition
 • Shumë e lehtë për tu instaluar
 • EPG - Udhëzuesi elektronikë programorë
 • 7 Ditë kthim në kohë
 • 10.000 orë Video on Demand
 • Krijo listën me kanalet e tuaja të parapëlqyera
 • Radiot më të dëgjuara në gjuhën Shqipe
iptv installation guide

Udhëzimet e instalimit dhe përdorimit

Selekto Opsionin i cili pershtatet paisjes tuaj SmartTV. Duke zgjedhur nje nga opsionet, shafeqen informatat me instruksione për instalim dhe perdorm.

samsung smart tv

Menyja Kryesore

Në platformën NimiTV është shumë lehtë të navigosh në menun kryesore horizontale .

1

Menu-ja horizontale ju mundeson te lundroni ne opsionet e platformës NimiTV. Perdorni butonat në telekomand për të lundruar në opcione si: Tv, On Demand, Catch Up etj.
icon-bar

samsung smart tv apps
IPTV smart TV Samsung, LG

Opsioni Tv

Nëse ne menun kryesore keni zgjedhur Opsionin Tv, do të shfaqet një tabel e ku është e ndarë në kategori.

2
 1. Në anen e majt të ekranit jane kategorit e kanaleve të cilat ju mundësojn të keni qasje më të leht në kanalet e tuaja të preferuar si psh: Shqip, Film, Sport etj.
 2. Në mes te ekranit janë kanalet e platformes NimiTV. Duke përdorur butonat në telekomand ju mund të zgjedhni kanalin që dëshironi.
 3. Në anë e djatht janë numrat që nënkuptojnë një nga faqët e një kategorie të kanaleve.
smart systems
video on smart TV

Opsioni On Demand.

Pasi që klikoni ne Opsionin On Demand në ekran shafeq videoteka me qindra filma, humore, programe muzikore etj.

3
 1. VOD është e ndarë në kategori, dhe gjendet në pjesën e sipërme dhe në mes të ekranit. Pra ju keni mundesi të zgjedhni kategorin të cilen ju dëshironi.
 2. Gjithashtu mund të kërkoni ( search ) direkt në përmbajtjen e videotekes.
 3. Në mes të ekranit janë kopertinat e filmat, humoreve dokumentarëve.
samsung smart tv

albanian radio Opsioni RADIO.

Opsioni radio ju mundeson të dëgjoni radio të ndryshme.

catch up smart tv

Opsioni CATCHUP.

Opsioni Catchup ju mundëson të ktheheni 7 ditë mbrapa në kohë. Pra me kete opcion ju mund të shikoni përmbajtjen e kanaleve kryesore për 7 ditet e kaluara.

4
 • Zgjedhni kanalin që dëshironi, pastaj një nga 7 ditet e javës dhe në fund orèn e caktuar.
 • Përdorni butonat në telekomand për të kthyer, shtyer, pauzuar programin e zgjedhur.
catchup smart tv
NimiTV catchup
epg media

Opsioni EPG.

Guida progamore elektronike apo EPG ju mundëson të shikoni skemen programore të secilit kanal.

5
 • Ju mjafton vetem te klikoni në kanalin që dëshironi dhe do ju shfaqet skema progranore si dhe kanali live të cilin e keni selektuar.
smart tv epg
instal icon

Instalimi i Apikacionit NimiTV në LG Smart TV

Për ta instaluar aplikacion NimiTV në Lg Smart TV së pari duhet ta keni të instaluar sistemin operativ webOS 2.0. Në vazhdim do tju tregojm se si të instaloni aplikacionin NimiTV.

1

Shtypni butonin HOME në telekomand, pastaj klikoni në ikonen e instalimit të aplikacioneve “LG Content Store”

NimiTV IPTV interface
2
 • Zgjedh kategorine
  APPS & GAMES
iptv apps for android
3
 • Kliko në butonin SORT&FILTER pastaj zgjedh kategorin Entertainment.
 iptv apps games
iptv search app
4
 • Duke përdorur shigjetat në telekonad kerko aplikacionin e NimiTV.
iptv select tv
 • Selektoni Opsionin Instal.
iptv installation guide
Rate our product
(Average 5 out of 5, rated 40 times)