Pse NimiTV? Pyetje: Kliko këtu
Shqip iptv smartphone

Shiko TV Shqip per mobile dhe tablet ne aplikacionin NimiTV.

  • Shkarko NimiTV App në smartphone tuaj apo tablet

  • Instalo në sistemin operativ iOS dhe Android

  • Shiko Programet Shqip në HD

tv shqip mobil
Samsung LG androidtv amazon amazon windows MacOs linux sony

Instalimi i shqip TV Aplikacionit
NimiTV në smartphone dhe tablet
në sistemin operativ iOS dhe Android

Shikoni kanalet tuaja të preferuara IPTV shqiptare në smartphone ose tablet kudo që të jeni. Aplikacioni NimiTV është një software unik i krijuar për celular me sisteme operative Android ose iOS.

Informacion se si të shikoni TV shqip në aplikacionin NimiTV nëpërmjet pajisjeve të tjera që ju përshtaten mund të gjeni në faqen NimiTV apps shqip IPTV.