Mobile IPTV App per Android

Shikoni kanalet tuaja të preferuara ku do që jeni dhe në gjdo kohë. Me aplikacionin e NimiTV për telefona të zgjuar dhe tablet në sistemin operativ iOS dhe Android mund të shikoni 2000+ kanale sido që të jetë lidhja e juaj e internetit: WiFi, 3G apo 4G.

 • Mbi 2000 kanale nga e gjithë Bota
 • Mbi 250 kanale Shqip
 • Kanale High Definition
 • Shumë e lehtë për tu instaluar
 • EPG - Udhëzuesi elektronikë programorë
 • 7 Ditë kthim në kohë
 • 10.000 orë Video on Demand
 • Krijo kanalet tuaj Favorit
 • Radiot më të dëgjuara në gjuhën Shqipe
NimiTV app ios and android

Udhëzimet e instalimit dhe përdorimit

Selekto Opsionin i cili i pershtatet paisjes tuaj Smart. Duke zgjedhur nje nga opsionet, shfaqen informatat me instruksione për instalim dhe perdorim.

nimitv per iphone app

Instalimi i Apikacionit NimiTV

Për ta përdorur aplikacionin android të NimiTV ju duhet ta keni të instaluar versionin e iOS 7.0 ose versionin më ti ri në paisjen tuaj. Praktikisht ju duhet te keni versionin me te ri të sistemit operativ iOS i cili ju rekomandohet për paisjen tuaj Smart. Në vazhdim ju tregojm hapat e detaizuara se si të aktivizoni Aplikacionin NimiTV.

1

Klikoni në Aplikacionin “Play Store”. Në rubriken kërko ( Search ) shkruaj NimiTV, kliko në ikonen NimiTV dhe fillo instalimin e Aplikacionit.

how to install iptv app

Për ta aktivizuar Aplikacionin NimiTV shkruani kodin të cilin e keni mare nga menagjeri i shitjes. Ju lutemi shkruni kodin.

iptv android app
iptv for iphone ios

Përdorimi i Apikacionit NimiTV

2
smartphone application
vod

Opsioni VOD.

Pasi klikoni ne Opsionin VOD ne ekran shafet vidoteka e cila përmban me qindra filma, humore, programe muzikore etj.

3
video on demand
Filma Shqiptar
 • VOD eshte e ndare ne kategori ku ju mund te zgjedhni kategorin të cilen ju dëshironi.
 • Gjithashtu mund te kerkoni (search ) direkt në përmbajtjen e videotekes.
catch up tv

Opsioni CATCHUP.

Opsioni Catchup ju mundëson të ktheheni 7 ditë mbrapa në kohë. Pra me kete opcion ju mund të shikoni përmbajtjen e kanaleve kryesore për 7 ditet e kaluara.

4
catchup
 • Zgjedhni kanalin qe dëshironi pastaj oren e emisjonit tuaj të preferuar.
epg

Opsioni EPG.

Guida progamore elektronike apo EPG ju mundëson të shikoni skemen programore të secilit kanal.

5
epg media
 • Ju mjafton vetem te klikoni në kanalin që dëshironi dhe do ju shfaqet skema progranore si dhe kanali live të cilin e keni selektuar.
Rate our product
(Average 4 out of 5, rated 111 times)