Mobile IPTV App per iOS

Shikoni kanalet tuaja të parapëlqyera kudo që ndodheni, dhe në çdo kohë. Me aplikacionin e NimiTV për telefona të mençur dhe tablet në sistemin operativ iOS dhe Android mund të shikoni mbi 2000 kanale.

 • Mbi 2000 kanale nga e gjithë Bota
 • Mbi 250 kanale Shqip
 • Kanale High Definition
 • Shumë e lehtë për tu instaluar
 • EPG - Udhëzuesi elektronikë programorë
 • 7 Ditë kthim në kohë
 • 10.000 orë Video on Demand
 • Krijo kanalet tuaj Favorit
 • Radiot më të dëgjuara në gjuhën Shqipe
NimiTV app

Udhëzimet për instalim dhe përdorim

Zgjedhe opsionin që i përshtatet pajisjes tuaj Smart. Pas zgjedhjes së opsionit, pason shfaqja e informatave me udhëzime për instalim dhe përdorim.

Nimitv per iphone ios

Instalimi i Apikacionit NimiTV

Për ta përdorur aplikacionin Android të NimiTV, ju duhet ta keni të instaluar versionin e iOS 7.0, ose versionin më të ri në pajisjen tuaj. Ju duhet të keni versionin më të ri të sistemit operativ iOS i cili rekomandohet për pajisjen tuaj Smart. Në vazhdim ndiqni hapat se si ta aktivizoni Aplikacionin NimiTV.

1

Klikoni në Aplikacionin “App Store”. Në rubriken kërko ( Search ) shkruaj NimiTV.

iptv installation guide

Pasi shfaqet ikona e NimiTV klikoni në rubriken GET dhe fillo instalimin e aplikacionit.

iptv androidtv

Për ta aktivizuar Aplikacionin NimiTV shkruani kodin që keni pranuar nga posta elektronike e NimiTV.

best iptv for android
best iptv for iphone

Përdorimi i Apikacionit NimiTV

2
smartphone application
vod

Opsioni VOD.

Pasi që klikoni në opsionin VOD, në ekran shfaqet videoteka e cila përmban me qindra filma, humor programe muzikore, etj.

3
video on demand
Filma Shqiptar
 • VOD është e ndarë në kategori, e cila ndodhet në anën e majtë të ekranit. Pra, ju keni mundësi të zgjidhni kategorinë që dëshironi.
 • Ju mund të kërkoni (direkt) në përmbajtjen e videotekës.
catch up tv

Opsioni CATCHUP.

Opsioni Catchup ju mundëson të ktheheni 7 ditë mbrapa në kohë. Pra, me këtë opsion ju mund të shikoni përmbajtjen e kanaleve kryesore për 7 ditët e kaluara.

4
catchup
 • Zgjidhni kanalin që dëshironi, dhe mandej orën e programit tuaj të parapëlqyer.
epg

Opsioni EPG.

Udhëzuesi elektronik programor ju mundëson të shikon skemën programore të secilit kanal.

5
epg media
 • Mjafton që të klikoni në kanalin që dëshironi, dhe do ju shfaqet skema programore si dhe pamjet e kanalit që keni përzgjedhur.
Rate our product
(Average 4.1 out of 5, rated 107 times)