Pse NimiTV? Pyetje: Kliko këtu

Krahasimi në mes
NimiTV dhe Piraterisë

Shiko tabelen e cila ju shfaq
opsionet që ofron platforma
NimiTV kundrejt piraterisë

Shërbim i Plotë

Shërbim i Plotë

Gjysmë Shërbim

Gjysmë Shërbim

Pa Shërbim

Pa Shërbim

nimitv legal

Funksionet dhe Sherbimet

shqip live-tv

Kanalet Live

shqip video-on-demand

Video On Demand

shqip tv catchup

Catchup

alb live-rewind

Live Rewind

albanian timeshift

Kanalet Timeshift

shqip smart-tv

Samsung Smart TV

shqip tv lg

LG Smart TV

shqip tv guide

Guida Elektronike

riabonim shqip

Riabonim Automatik Online

nimitv ne windows

Aplikacioni për PC Winodws

nimitv ne mac

Aplikacioni për MAC Winodws

nimitv ne linux

Aplikacioni për Linux Winodws

nimitv ne amazon

Aplikacioni për Amazon FireTV

nimitv ne apple-tv

Aplikacioni për Apple TV

nimitv ne roku

Aplikacioni për RokuTV

nimitv ne ios-android

Aplikacioni për Smart Phone iOS & Android

albanian 4K

Paisje e Gatshme 4K

shqiptv ne 3-devices

3 Paisje me një Abonim

shqiptv 24-7

Kujdesi i Klientit 24 orë

NimiTV logo
nimitv legal yes
platforma ligjore nimitv yes
ligjore nimitv yes
platforma nimitv yes
legal shqip yes
legal shqiptv yes
legal platfroma shqip yes
legal nimitv yes
shqip legal yes
shqiptv legal yes
shqip tv legal yes
legal shqip tv yes
nimitv ligjore yes
ligjore yes
ligjore nimi yes
nimi ligjore yes
albtv legal yes
legal albtv yes
ligjore albaniantv yes
PIRATËRIA

PIRATËRIA

shqip plataforma
tibotv no
tibo tv no
albkanale no
 atdhe tv live shqip no
elite tv shqip no
erion no
makatv no
tibo no
no tibotv
no erion tv
erion tv no
film 24 titra shqipno
filma 24 tv shqip no
no albkanale
no alb tv
no albania tv live apk
no my albania tv
no Shqipvisiontv

PYETJE:

Pse i quajnë pirat?

PËRGJIGJE:

Piratet janë individ që marrin kanale nga interneti me kualitet shumë të dobët dhe pengesa në transmetim pasi qe bejnë distributimin e kanaleve me një server.

PYETJE:

A është përgjegjës konsumatori ne rast se posedon platformë ilegale?

PËRGJIGJE:

Në të gjithë diasporen platformat dhe kanalet televizive jane te mbrojtura me ligj. Pirateria ndiqet nga institucionet ligjore dhe në qoftë se ata ndeshkohen atehere aty janë përgjegjës të gjithe konsumatoret e saj të cilet ishin në dijeni të permbajtjes ilegale, andaj beni kujdes!!

PYETJE:

Pse kanalet e piratëve kanë shumë probleme?

PËRGJIGJE:

Shpërndarja e kanaleve të piratëve zakonisht bëhet prej një serveri dhe nuk kanë shpërndarje të balancuar gjeografike.

PYETJE:

Pse piratëria nuk ofron kujdes për klientin?

PËRGJIGJE:

Sepse kanë shumë probleme teknike pasi që punojnë në menyrë ilegale pa shërbim për konsumator dhe për këtë arsye NimiTV ka marrë iniciativë që ta bejë publike që mos të mashtrohen të tjerët.

PYETJE:

Cilat opsione i ofron NimiTV kundrejt piraterisë?

PËRGJIGJE:

CATCHUP - Është opsioni të cilin e ofron NimiTV ndërsa plaformat pirate nuk e ofrojnë. Ky opsion ju mundëson të ktheheni mbrapa në kohë për të shikuar programet të cilat janë emituar më heret. pra me këtë opsion ju mund të ktheheni 7 ditë mbrapa në kohë.

LIVE REWIND - Ky opsion ju mundëson të ktheneni mbrapa në kohë gjatë transmetimit të drejtpërdrejt. Pra nëse ju sapo e keni ndezur televizionin dhe emisioni juaj i preferuar, filmi, apo ndonjë event i sportit ka filluar më herët, me opcionin Live Rewind ju mund të ktheheni mbrapa dhe të shikoni programin nga fillimi. Faktikisht NimiTV është e vetmja platformë televizive Shqiptare e cila e ka si opsion Live Rewind.

3 PAISJE 1 ABONIM - Me 1 abonim ju mund ta shikoni NimiTV në 3 paisje në të njejtën kohë pa pagesë shtesë.

PYETJE:

Si është kujdesi i NimiTV ndaj klientit?

PËRGJIGJE:

NimiTV është kompani e licensuar dhe i kushton rëndësi të veçantë shërbimit ndaj kilentit. NimiTV ofron shërbim 24 orë në ditë gjate 7 ditëve të javës. Klientet mund të thërrasin në numrin e telefonit, të na shkruajnë në faqen e facebookut apo të kontaktojnë drejtpërdrejt në web faqen tonë përmes Live Chat

quote nimitv quote NimiTV plataforma

NimiTV është e vetmja platformë që ofron shërbimet e fundit të teknologjisë së IPTV. Opsionet që ofron NimiTV nuk i ofrojnë kanalet pirate

Live Rewind, shërbimi i klientit 24 orë, aplikacioni për të gjitha paisjet smart janë vetëm disa nga shërbimet e NimiTV që nuk i kanë platformat e tjera.