Pse NimiTV? Pyetje: Kliko këtu

Shkarko NimiTV aplikacioni per TV shqip

Shkarkoni dhe instaloni aplikacion per kanale shqip në NimiTV në një nga pajisjet tuaja të përshtatshme duke përdorur udhëzimet e instalimit më poshtë.

Telefon dhe Tablet

kanale shqip apk

Shkarko kanale shqip per aplikacionet ne Tablet, iPhone dhe iPad

Samsung Smart TV

download iptv shqip apk

Shkarko IPTV shqip ne aplikacionet per Samsung Smart TV dhe
Samsung Tizen OS

LG Smart TV

iptv shqip apk

Shkarko kanale shqip ne aplikacionet per LG Smart TV

All Android TVs

iptv shqip download

Shkarko kanale shqiptare ne aplikacionet per Android TV

Apple TV

shiko tv shqip apk download

Shkarko shqip TV ne aplikacionet per Apple TV

Amazon TV

shqip iptv download

Shkarko TV shqip ne aplikacionet per Amazon TV

Roku TV

shqip tv live download

Shkarko IPTV shqip ne aplikacionet per Roku TV