Pse NimiTV? Pyetje: Kliko këtu
iptv shqip fire tv

Shiko IPTV shqip në Fire TV Stick për aplikacionin e NimiTV.

  • Shkarko NimiTV App në Amazon Fire TV

  • Instalo Në paisjen tuaj

  • Shiko Kanalet Shqip në HD

iptv shqip fire tv stick
Samsung LG androidtv amazon amazon windows MacOs linux sony

Instalimi i IPTV shqip Aplikacionit
në Amazon TV

Shkarkimi i IPTV shqip Fire TV aplikacionit të NimiTV është mjaft i thjeshtë. Ju lutem ndiqni udhëzimet e instalimit më poshtë.

nimi tv fire stick

Amazon IPTV APP

Udhëzime për instalimin e aplikacionit
NimiTV në Amazon Fire TV

  • Hapni Amazon Fire TV. Një faqe e re do të shfaqet në ekranin tuaj. Zgjedh rubrikën kërko (search) në anën e majtë, në pjesën e sipërme të ekranit.

nimitv ne amazon fire tv
  • Në hapësirën e dedikuar shkruaj NimiTV dhe kliko për të gjurmuar aplikacionin.

amazon fire tv nimitv
  • Në ekran shfaqet aplikacioni i NimiTV, ku ju mund ta shkarkoni instaloni në Amazon Fire Stick.

nimitv amazon stick
  • Pasi të përfundoni instalimin e aplikacionit NimiTV, ju duhet të shkruani emrin e përdoruesit (Username) dhe Fjalëkalimin (Password).

nimitv fire tv stick
  • Aplikacioni NimiTV ju ofron opsione të ndryshme si: Kategorizimi i kanaleve, Catchup, On Demand, Epg, Radio, etj.

nimi tv shqip amazon app
nimitv amazon app

Informacion se si të shikoni TV shqip në aplikacionin NimiTV nëpërmjet pajisjeve të tjera, mund të gjeni në faqen NimiTV IPTV shqip apps.