Apple TV

Platformen NimiTV mund ta shikoni edhe ne Box-at e Apple TV. Insatlimi i aplikacionit NimiTV në box-in e Apple Tv është mjaft i leht.

 • Mbi 2000 kanale nga e gjithë bota
 • Mbi 200 kanale Shqip
 • Kanale High Definition
 • Shumë e lehtë për tu instaluar
 • EPG — udhëzuesi elektronik programorë
 • 7 ditë kthim në kohë
 • 10.000 orë Video on Demand
smart tv iptv app
IPTV Application for Apple TV

Udhëzimet për instalim dhe përdorim

Instalimi i aplikacionit NimiTV në box-in tuaj Apple bëhet me shumë lehtësi. Shikoni hapat e më poshtëm për instalimin e aplikacionit NimiTV për Apple TV.

1
 • Zgjidhni ikonën App Store në rubrikën e opsioneve
NimiTV apple tv iptv
 • Zgjidhni rubrikën Search (kërko).
NimiTV iptv for apple tv
2
 • Në hapësirën e dedikuar shkruaj NimiTV me tastierën elektronike, dhe kliko OK për të gjurmuar aplikacionin.
 apple tv application
 • Pasi të shfaqet ikona e aplikacionit të NimiTV, shtypni butonin GET që të filloni procesin e instalimit.
iptv apple tv
3
 • Shkruaj emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin për të aktivizuar aplikacionin e NimiTV.
how to watch movies on apple tv
4
 • Në pjesën e sipërme, në mes të ekranit ndodhet menyja kryesore për navigim.
 • Në anën e majtë të ekranit ndodhen kategoritë e kanaleve, në mënyrë që ju të keni qasje të lehtë në kategoritë e dëshiruara.
 • Në mes të ekranit ndodhen kanalet e paraqitura me logo edhe emrin e kanalit.
NimiTV apple tv
best iptv apple tv

Opsioni On Demand

Pasi klikoni në opsionin On Demand, në ekran shfaqet videoteka me qindra filma, humor, programe muzikore, etj.

5
 • Në pjesën e sipërme, në mes të ekranit është menuja kryesore për navigIm.
 • Në anë e majt të ekranit janë kateogorit e kanalave që të keni qasje direk në kategorit e dëshiruara.
 • Në mes të ekranit janë kanalet të paraqitura me logo edhe emrin e kanalit.
NimiTV apple tv application
application apple tv

Opsioni CATCHUP

Opsioni Catchup ju mundëson të ktheheni 7 ditë mbrapa në kohë. Në fjalë të tjera, me këtë opsion ju mund të shikoni përmbajtjen e kanaleve kryesore për 7 ditët e kaluara.

6
application apple tv
Rate our product
(Average 5 out of 5, rated 48 times)