Download NimiTV Apps

PC Desktop dhe Laptop

PC

Shkarko applikacionin ne kompjuterin tuaj per sistemin operative qe keni

Telefon dhe Tablet

telephone tablet

Shkarko applikacionet per telefonin tuaj ose tablet Iphone dhe Ipad

Telefon dhe Tablet

amazon telephone tablet

Shkarko applikacionet per amazon fire tv

Samsung Smart TV

Samsung Smart TV

Shkarko applikacionet per Samsung Smart TV dhe Samsung Tizen OS

LG Smart TV

LG Smart TV

Shkarko applikacionet per LG Smart Tv

All Android TVs

Sony, Sharp, Philips and All Android TVs

Shkarko applikacionet per Android TV

Apple TV

Sony, Sharp, Philips and All Android TVs

Coming Soon™