Pse NimiTV? Pyetje: Kliko këtu
roku box albanian tv

Shiko TV shqip në Roku TV për aplikacionin e NimiTV.

  • Shkarko NimiTV App për Roku TV

  • Instalo Në paisjen tuaj

  • Shiko Kanalet Shqip në HD

roku tv alb
Samsung LG androidtv amazon amazon windows MacOs linux sony

Instalimi i IPTV shqip Aplikacionit
në Roku TV

Shkarkimi i IPTV shqip aplikacionit të NimiTV për Roku TV është mjaft i thjeshtë. Ju lutem ndiqni udhëzimet e instalimit më poshtë.

RokuTV on all devices

ROKU TV APP

Instalimi I Aplikacionit
NimiTV në Roku TV

  • Shtypni tastin “Home” në telekomandën e Roku TV. Zgjedh rubrikën “Streaming Channels”.

Roku Albanian tv
  • Zgjedh rubrikën “Search Channels” dhe shkruaj NimiTV.

Roku tv Shqip
  • Selekto aplikacionin NimiTV dhe pastaj zgjedh rubrikën “Add channels”.

Alb Roku tv
  • Shkruaj emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin për të aktivizuar aplikacionin e NimiTV.

TV shqip Roku

Informacion se si të shikoni TV shqip në aplikacionin NimiTV nëpërmjet pajisjeve të tjera që ju përshtaten mund të gjeni në faqen NimiTV kanale shqip apps.