options opener

NimiTV 4K Box
Shiko platformën NimiTV në Box-in 4K

NimiTV set top box NimiTV stb

SMART TV APP
Shiko platformën NimiTV në Smart TV App

NimiTV Smart TV App NimiTV Samsung Smart Tv App

ANDROID TV&BOX
Shiko platformën NimiTV në Android Tv&Box

Android Tv Android Tv Box

PC / MAC / LINUX
Shiko platformën NimiTV në Pc apo Mac

IPTV app for mac IPTv software for PC

SMART PHONE
Shiko platformën NimiTV në Smart Phone apo Table.

iptv for iphone iptv for android

Android Box

Platformen NimiTV mund ta shikoni edhe ne Box-at me sistem operativ Android. Për të gjithë ju qe posedoni Box nga kompani të ndryshme të IPTV-së tani mund të instaloni platformën NimiTV.

 • 2000+ Kanale nga e ghithë Bota
 • 200+ Kanale Shqip
 • Kanale High Definition
 • Shumë e leht për tu instaluar
 • 7 Ditë kthim në kohë
 • 10.000 orë Video on Demand
Porosit NimiTV boxPakon NimiTV Provo Pa Pages NimiTV android box
NimiTV app
android iptv

Instruksionet e Instalimit dhe përdorimit.

Platforma NimiTV është shum e leht te instalohet. Shikoni hapat e më poshtëm për instalim te aplikacionit NimiTV per Box-at me sistem operativ Android dhe pastaj instruksionet e përdorimit.

1

Zgjedhni ikonen Play Store në rubriken e Aplikacioneve. Pataj në selektoni rubriken kerko (Search) shkruaj “NimiTV”. Pasi të keni shkruar NimiTV ne tastieren elektronike shtyp tastin DONE.

shqip iptv app
2
 • Zgjedh ikonen NimiTV duke shtyp butonin OK në telekomand.
android iptv apk
 • Shtypni butonin Install. Pasi te keni instaluar hapni aplikacionin.
android iptv box
iptv android box

Opcioni TV.

Nëse ne menyn kryesore keni klikuar ikonen TV, në ekran shfaqet tabela me 1000+ kanale nga e gjithë bota.

3
 • Tabela e platformes NimiTV është e ndarë në kategori ku ju mund te keni qasje të shpejt në kategorin e preferuar.
iptv for android box
NimiTV android tv

Opcioni VOD.

Pasi që klikoni ne opcionin VOD ne ekran shafet vidoteka e cila përmban me qindra filma, humore, programe muzikore etj.

4
 • VOD eshte e ndare ne kategori ku ju mund te zgjedhni kategorin të cilen ju dëshironi.
 • Gjithashtu mund te kerkoni (search ) direkt në përmbajtjen e videotekes.
 • Pasi keni zgjedhur një video të caktuar, në ekranit është përshkrimi i videos që keni zgjedhur.
android smart tv
catch up tv

Opcioni CATCHUP.

Opcioni Catchup ju mundëson të ktheheni 7 ditë mbrapa në kohë. Pra me kete opcion ju mund të shikoni përmbajtjen e kanaleve kryesore për 7 ditet e kaluara.

5
catchup android

Pasi te keni klikuar opcioni Catchup ne ekran do te shfaqet lista me kanalet kryesore Shqip, në mes të ekrani ditët e javës si dhe në anen e djathtë ora e prorgameve të kanalit që keni zgjedhur.