options opener

NimiTV 4K Box
Shiko platformën NimiTV në Box-in 4K

NimiTV set top box NimiTV stb

SMART TV APP
Shiko platformën NimiTV në Smart TV App

NimiTV Smart TV App NimiTV Samsung Smart Tv App

ANDROID TV&BOX
Shiko platformën NimiTV në Android Tv&Box

NimiTV Android Tv NimiTV Android Box

PC / MAC / LINUX
Shiko platformën NimiTV në Pc apo Mac

IPTV app for mac IPTv software for PC

SMART PHONE
Shiko platformën NimiTV në Smart Phone apo Table.

NimiTV iptv for iphone NimiTV iptv for android

Shëndro gjdo Televizor në TELEVIZOR TË MENQUR!

Nimitv Shqip IPTV

Resiveri i NimiTV është një pajisje e gjeneratës së re, si dhe me një dizajn tejet modern. Resiveri ka forma dhe dimenzjone të cilat përshtaten me dizajnet e televizorve modern.

Gjithashtu është shum i leht për tu perdorur dhe instaluar, si dhe është programuar të riprodhoj fotografin në kualitet shumë të lart.

Porosit NimiTVPakon NimiTV
 • 2000+ Kanale nga e githë Bota
 • 250+ Kanale Shqip
 • Kanale High Definition
 • Shumë e leht për tu instaluar
 • EPG Guida Elektonike Progamore
 • 7 Ditë kthim në kohë
 • 10.000 orë Video on Demand
 • Krijo kanalet tuaj të preferuara
 • Radiot më të popullarizuara Shqip
 • Ndryshon formatin e ekranit - 4: 3, 16: 9, 16:10 and 5:4
NimiTV free hd box

SP-110 - Figurë High Definition.

Resiveri i Nimitv SP-110 HD është një inovacion me tipare të avancuara përdalim nga resiverët tjerë. Resiveri është dizajnuar në veçanti për sferën IPTV-së duku përfshi infrastrukturën e Video On Demand.

 • HD &4K Box
 • Lidhje WifI ( wireless )
 • Lidhje HDMI
 • Av Out
 • LAN
NimiTV set top box falas

NimiTV OnDemand ju mundëson me klikimin e një butoni që të keni mijëra emisione televisive, filma, telenovela, muzikë, gjithashtu filmat e fundit shqiptarë, nën dispozicionin tuaj në cdo kohë.

NimiTV iptv service

ÇKA JU DUHET PËR KYÇJE NË NimiTV.

E gjitha çka ju duhët është të posedoni lidhje interneti dhe box-in ( resiverin ) nga NimiTV.

1
Nimi TV set top box
NimiTV iptv set top box

Menu-ja Kryesore

Në platformën NimiTV është shumë lehtë të navigosh në menun kryesore horizontale.

2

Menu-ja horizontale ju mundeson te lundroni ne opcionet e platformës NimiTV. Perdorni butonat në telekomand për të lundruar në opcione si: Tv, On Demand, Catch Up etj.
sp110 top box

4k set top box sp110
NimiTV 4k set top box sp110

Opcioni Tv

Nëse ne menun kryesore keni zgjedhur opcionin Tv, do të shfaqet një tabel e ku është e ndarë në kategori.

3
 1. Në anen e majt të ekranit jane kategorit e kanaleve të cilat ju munësojn të keni qasje më të leht në kanalet e tuaja të preferuar si psh: Shqip, Film, Sport etj..
 2. Në mes te ekranit janë kanalet e platformes NimiTV. Duke përdorur butonat në telekomand ju mund të zgjedhni kanalin që dëshironi.
 3. Në anë e djatht janë numrat që nënkuptojnë një nga faqët e një kategorie të kanaleve.
smart tv set top box
NimiTV best iptv service

Opcioni On Demand.

Pasi klikoni ne opcionin On Demand në ekran shfaqet videoteka me qindra filma, humore, programe muzikore etj.

4
 1. VOD është e ndarë në kategori, dhe gjendet në pjesën e sipërme dhe në mes të ekranit. Pra ju keni mundesi të zgjedhni kategorin të cilen ju dëshironi.
 2. Gjithashtu mund të kërkoni ( search ) direkt në përmbajtjen e videotekes.
 3. Në mes të ekranit janë kopertinat e filmat, humoreve dokumentarëve.
NimiTV set top box android

Albanian Radio Opcioni RADIO.

Opcioni radio ju mundeson të dëgjoni radio të ndryshme.

catch up tv

Opcioni CATCHUP.

Opcioni Catchup ju mundëson të ktheheni 7 ditë mbrapa në kohë. Pra me këtë opcion ju mund të shikoni përmbajtjen e kanaleve kryesore për 7 ditet e kaluara.

5
 • Zgjedhni kanalin që dëshironi, pastaj një nga 7 ditet e javës dhe në fund orèn e caktuar.
tv catchup NimiTV
 • Përdorni butonat në telekomand për të kthyer, shtyer, pauzuar programin e zgjedhur.
stb sp110 catchup NimiTV
epg

Opcioni EPG.

Guida progamore elektronike apo EPG ju mundëson të shikoni skemen programore të secilit kanal.

6

Ju mjafton vetem te klikoni në kanalin që dëshironi dhe do ju shfaqet skema progranore si dhe kanali live të cilin e keni selektuar.

epg media