options opener

NimiTV 4K Box
Shiko platformën NimiTV në Box-in 4K

4k set top box Nimitv stb

SMART TV APP
Shiko platformën NimiTV në Smart TV App

Nimitv mac application Nimitv pc applications

ANDROID TV&BOX
Shiko platformën NimiTV në Android Tv&Box

best applications for iptv best applications for iptv 2018

PC / MAC / LINUX
Shiko platformën NimiTV në Pc apo Mac

best applications for mac best applications for mac 2018

SMART PHONE
Shiko platformën NimiTV në Smart Phone apo Table.

iptv for android iptv for smartphone

Smartphone Application iOS

Shikoni kanalet tuaja të preferuara ku do që jeni dhe në gjdo kohë. Me aplikacionin e NimiTV për telefona të zgjuar dhe tablet në sistemin operativ iOS dhe Android mund të shikoni 2000+ kanale sido që të jetë lidhja e juaj e internetit: WiFi, 3G apo 4G.

 • 2000+ Kanale nga e ghithë Bota
 • 250+ Kanale Shqip
 • Kanale High Definition
 • Shumë e leht për tu instaluar
 • EPG Guida Elektonike Progamore
 • 7 Ditë kthim në kohë
 • 10.000 orë Video on Demand
 • Krijo kanalet tuaj Favorit
 • Radiot më të popullarizuara Shqip
NimiTV app

Instruksionet e Instalimit dhe përdorimit.

Selekto opcionin i cili i pershtatet paisjes tuaj Smart. Duke zgjedhur nje nga opcionet, shfaqen informatat me instruksione për instalim dhe perdorim.

Nimitv per iphone ios

Instalimi i Apikacionit NimiTV

Për të qenë funksional aplikacionin i NimiTV për Iphone ju duhet ta keni të instaluar versionin e iOS 7.0 ose versionin më ti ri në paisjen tuaj. Praktikisht ju duhet te keni versionin me te ri të sistemit operativ iOS i cili ju rekomandohet për paisjen tuaj Smart. Në vazhdim ju tregojm hapat e detaizuara se si të aktivizoni Aplikacionin NimiTV.

1

Klikoni në Aplikacionin “App Store”. Në rubriken kërko ( Search ) shkruaj NimiTV.

iptv installation guide

Pasi shfaqet ikona e NimiTV klikoni në rubriken GET dhe fillo instalimin e aplikacionit.

iptv androidtv

Që të aktivizoni Aplikacionin NimiTV shkruani kodin i cili ju vjen me email nga adresa NimiTv. Ju lutemi shkruni kodin.

best iptv for android
best iptv for iphone

Përdorimi i Apikacionit NimiTV

2
smartphone application
vod

Opcioni VOD.

Pasi klikoni në opcionin VOD në ekran shafet vidoteka e cila përmban me qindra filma, humore, programe muzikore etj.

3
video on demand
Filma Shqiptar
 • VOD është e ndarë në kategori ku ju mund te zgjedhni kategorin të cilen ju dëshironi.
 •  Gjithashtu mund te kërkoni (search ) direkt në përmbajtjen e videotekës.
catch up tv

Opcioni CATCHUP.

Opcioni Catchup ju mundëson të ktheheni 7 ditë mbrapa në kohë. Pra me këtë opcion ju mund të shikoni përmbajtjen e kanaleve kryesore për 7 ditet e kaluara.

4
catchup
 • Zgjedhni kanalin qe dëshironi pastaj orën e emisionit tuaj të preferuar.
epg

Opcioni EPG.

Guida progamore elektronike apo EPG ju mundëson të shikoni skemen programore të secilit kanal.

5
epg media
 • Ju mjafton vetëm të klikoni në kanalin që dëshironi dhe do ju shfaqet skema progranore si dhe kanali live të cilin e keni selektuar.