Regjistrohu tani.. vetëm 5 minuta

të bëhesh pjesë e NimiTV!
Pakoja NimiTV

Vetëm 13.90€ në muaj

1000+ Kanale / 100+ kanale Kombëtare dhe Lokale
20 kanale Sporti / 20 Kanale HD / 7 ditë Play Back


PLANI

Zgjedh një nga tri opcionet

Abonimi standart / 3 muaj

Abonimi me një muaj falas / 6 muaj

Abonimi plus Resiveri falas / 12 muaj

RESIVERI

Resiveri High Definition 49€


POSTIMI

  Postimi në shtëpin tuaj 28€

____   Zgjidhe një metod të pagesës dhe konfirmo pagesën   ____
Pagesa dhe Postimi

* First Name is required
* Last Name is required
* Email is required for order confirmation
* Phone number is required
* Address must be entered for delivery
* City is required
* Country is required
* Zip code is required

____   Zgjidhe një metod të pagesës dhe konfirmo pagesën   ____
* Credit Card number must be entered
* Month Required
* Year Required
* CCV is required

____    Agreement   ____

Transaction error, Please review your card and billing information!

____   Zgjidhe një metod të pagesës dhe konfirmo pagesën   ____


PAGESA ESHTE KRYER ME SUKSES

Info mbi pagesen

Abonimi - 3 muaj 49.70

Resiveri High definition 49.70

Aktivizimi i Resiverit 40.00

Posta 28.00

Totali 158.70

InfoT E KLIENTIT

Benjamin Dreshaj
2320 Arthur Ave
Bronx 10458
US

bengji@yahoo.com
Order Id: 454642016452
Transaction ID: 454642016452

Ne pako jane:
Telekomanda
Kablo HDMI
Kablo RCA
Manuali per pordorim

Porosiaj e juaj eshte kryer me sukses. Ju lutemi printoni apo ruajni kete faqe si deshmi, gjithashtu shikoni ne email-in tuaj (duke pefshire SPAM / JUNK opcionet) dhe do ta gjeni nje kopje te pageses tuaj.

R E C E I P T

   Abonimi - 12 Muaj
41.70€
   Resiveri High Definition
49.00€
   Aktivizimi i Resiverit
20.00€
   Posta
28.00€

TOTALI 138.70€


NimiTV ju mundëson të jeni më afër atdheut.

Më shumë se 100 kanale Shqip Kombëtare duke përfshirë edhe kanale lokale nga Tirana, Vlora, Shkodra, Fieri, Peja, Prizreni, Mitrovica, Gjilani, Tuzi, Ulqini, Plava, Shkupi, Struga, Dibra, Gostivari etj etj. Më pran jush që të jeni gjithmonë të informuar për vendlindjen dhe rajonin.

Oferta Fantastike


High Definition BOX      Të gjitha Ligat Kryesori

Regjistrohu dhe përfitoni
ofertat e fundit


SubscribeCopyright © 2013 NIMITV All rights reserved